lördag 29 juli 2023

Lördag och Helg 29 Juli

Skönt med ledighet nu har man 4 veckor framför sig att göra vad man inte hunnit tidigare, handla däremellan och försöka njuta av tillvaron trots att "ventilen" inte längre finns och man har sig själv och ingen annan men det får gå det också.
Kommande beställning kommer att inkludera en till tub av handkrämen.
Den duschtvålen doftar behagligt men ack så underbart gott! Kokos, blir också.
Helt fantastiskt schampo med havtorn blåbär och hyaluronsyra! Har aldrig upplevt ett schampo så drygt och effektivt! Blir det också.
Helt underbar tvättnötstvål! Löddrar friskt och mycket och ger huden en mjukhet man sällan upplevt. Blir minst 2 sådana.
Hade tagit med till jobbet som personlig tvål vilken man gömde och sällan använt så det blev retur hem för även den löddrar friskt och mycket, kan bli 1-2 stycken.
Den fanns tidigare hos dem men inte sist man skulle beställa den. Fantastisk handkräm med hampafröolja och ämnet man aldrig hört talas om tidigare Clary Sage. Behaglig doft och magisk verkan! i en liten smidig och unik pumpflaska. Hoppas kan man ju alltid att de tar hem mer produkter annars blir det förtärings bart och kanske något enstaka nytt. Can a biz tro.

Har provat massage oljan man köpte igår och den har en underbar doft av paradiset, kan bara beskriva det så milt uttryckt. Allt som är något kostar mer än det man finner hos lokala livsmedelsbutiker, Dollarstore etc. Fördelen är att dyra produkter oftast är högre kvalitet än billigare plagiat och kopior. Somliga yra media försöker hävda motsatsen men tyvärr har de oftast fel och åter fel. Så var det är det förblir det.

2 kommentarer:

  1. Testade TF minneskortplatsen i Kuura XBass lurarna och det fungerade förträffligt! Enda bristerna man upplevt är när de slår ifrån Bluetooth funktionen och man måste starta dem igen. Antagligen en av orsakerna varför de är på utförsäljning samt en del andra brister som för många funktioner på samma knappar och stela som något klumpiga att använda men de kompenserar eller kompletterar tegelstenen speldosan så det får väl lov att gå. I morgon kan det bli att köra bilen till verkstaden (om den startar) och få ordning på drivmedelsläckaget så småningom. Det höll inte ens 1 år! Trist men man har inte räknat med att kunna använda den under augusti ändå så hur lång tid det tar innan den är körklar spelar ingen roll. Man får gå lokalt och åka busseländet längre sträckor. Nåja, får se vad veckan kan erbjuda eller rättare sagt vad man åstadkommer förutom kolla upp synen på ögon.

    SvaraRadera
  2. Jo, de produkterna kostar rätt mycket men så är de effektivare än många andra billigare plagiat. Är de sedan dryg är det med fördel man beställer de än sponsrar lokala snobbiga butiker.

    SvaraRadera