fredag 14 juli 2023

Sällan Man Kan Bli Nöjd

Nuförtiden! Aldrig för att man skulle vara kräsen eller något annat utan som det skulle vara och hade varit på 70 och delvis 80 talet kommer inget i närheten av i nutid och all besvikelse tog trevande form i början av 1990 talet!
För att uppdatera sig tog man en tur med bilen och i byn fanns bara bästsäljare och allt annat än vad man var ute efter så där gick man raskt genom butiken utan att ens fråga. Lönar sig aldrig att fråga där de inte ens har Trocadero 1,5 liters! Butiken i samhället däremot hade 2 andra sorter samt 1 bunke kaffeböna. Även om man hade köpt den nedan ifall den hade funnits, nu vet man att förorter kan ha sina begränsningar och det är ytterst sällan man handlar där öht pga tidigare ockerpriser på varor som inflationen hjälpte till att stegra ännu mer!
Man kände sig trots allt nöjd med köpet.

Har tidigare köpt hos de som tagit 32 kronor styck!!! När man såg att kartong med 4 stycken gav nettopris på 15-16 kronor styck. Där är det sluthandlat!!! Ska det vara något alls måste det vara prisvärt och aldrig ockerpriser! Can a biz tro.
Beroende på kronans låga värde? Slår hårt mot många! Inflationen kvarstår permanent längre än förutspått.
Bra val! Bittermandel choklad med
Kanske blev storsäljare och succe i ruskigt land? Sannolikt, somliga försöker desperat ta sig till ytan när man ligger på botten av havet (Put in him).
Medan GM beskyddas och går fri! Avfallet i en liten ask. Ingen ovanlig läsning sedan 2000 talets början.
Läsa? Nix, inte möjligt. Riktar sig till prenumeranter alltså dålig journalistik.

2 kommentarer:

  1. Är man kräsen glass älskare vet man vad man vill ha och inte! Visst minns man glassarna på 70 och 80 talet när det var bra och de flesta sorter var ätbara och många riktigt goda. Sedan kom 90 talet och mycket experimenterande med sötningsmedel i saft, läsk, glass och godis. Allt avskydde man pga äckliga bismaker och fel sammansättningar. Det som då kunde vara bra försvann för att ersättaa med något flera gånger sämre! Vill man äta mer nyttigt och hälsosamt får man betala dyrt! Klart svinaktigt men rävspel lärs ut av handlare och sprider sig värre än skogsbrand i full frihet.

    SvaraRadera
  2. När man är nöjd lämnar man oftast och går vidare, finns åtskilliga exempel på det. Glass är gott och bra att det finns hälsosammare alternativ än bara cancerframkallande. Alla vet att socker och många andra ämnen gynnar cancer det är bara det att hyckleri gynnar försäljningen och åtskilliga miljoner konsumenter har sällan fel: hellre gott för stunden och plågsam död än nyttigt men mindre gott! Det är så miljoner medmänniskor lever. Lev fort dö tidigt.

    SvaraRadera