torsdag 27 juli 2023

En Dag Närmare

Ledigheten. Nä, inte gläds man i kattskit när man vet att det blir regn tiden ut.
Köpte ytterligare något läsbart fastän man redan vet vad man vet. Fragment kan finnas men annars är nog mycket foliehatt vetenskapligt. 
Baksidan sedvanligt fotograferad längst ner streckkoden och i rutan står priset 
Många som äter och det får de ju göra. Mycket mer bör knappast tilläggas.
Så kan det gå. Man tappar lilla nano glädjen när man upptäcker bristerna.
Det man handlar har man inte många korvören rabatt trots "plus kund". Varor från främst Axfood så är det väl knappast att räkna med. Nu när bilen står blir det de lokala "rävarna" man tvingas gå till såtillvida man inte nyttjar busseländet och får slösa dyrbar tid istället. Det löser sig på något sätt kanske.
Minns både Nothing Compares 2 U men även videon till Emperors New Clothes sedan hörde man inte mycket från henne.
Norpade 3 dekaler med text vars ursprung man inte kände till. Finns tydligen. Kul kanske får köx om man får möjlighet att besöka "innergårds" butiken.
Skärmdump men dekalerna såg roliga ut när man haft en tragisk dag på slaveriet och knatat från den därninga butiken. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. De flesta myter är myntade av politiker, byråkrater, myndigheter mfl som förverkligat myterna till lagar, paragrafer, regler och samhällsstruktur. Det märks klart och tydligt. Må så många som möjligt frossa i både fågel och fisk då så att "ekvationen" förändras till det mer rätta än som nu mindre. Bättre priser än hos "drakarna" är det även fastän marginalerna oftast är nano minimala. Man får väl som slutlig lösning gå ut i naturen och införskaffa livsmedel. Dekalerna var om än mikro ljuspunkt ändå liten ljusglimt i väntan på busseländet.

    SvaraRadera