lördag 1 juli 2023

Äntligen Helg! Frihet från Slaveriet

Tänker inte vidareutveckla eller förklara. Det har aldrig varit avsikten med denna.
Planerat att köpa tobak, även om beställa hade blivit 239 kronor rullen så hade man aldrig kunnat genomföra pga nåt fel då fick det bli Godis Giganten. Länge sedan man slaskade Sun Lolly så 2 förpackningar blev det och när man har några kepsar utan reklam kan man lika gärna ha en helt ny med GG emblemet på.
Hittade ingen Salmiakki så det fick bli en vanlig chokladkaka Fazer är fin Marabou är för dryg och ger illamående!
Sedan bar det av till zoopunktse främst för att strosa runt och titta i väntan på att klockan skulle passera 12 dock fann man nödvändigheter och det blev det.
Zacro Digital termometer till akvariet är bra när det saknar termometer remsan de andra akvarierna har alltid intressant att veta temperaturen i baljorna. Fann en bubbelpump uppladdningsbar till mer rätt kurs även om den var 80 kronor dyrare än beställningsvara men där var det fraktfritt över 599 kronor så det får man ta.
Hel del man inte visste när man inte läste på förpackningen fick däremot info ovan på nätet. Marina man hade för ett par år sedan drevs av 2 stycken stora batterier som fungerade sådär la dock av slutligen.
Så såg den ut och fungerade men slukade batterier sedan gav pumpen upp. Bra utveckling när mer blir försedd med uppladdningsbar enhet och USB kabel.
Man har en Ekan sedan tidigare på 700L/ minut eller om det var per timme, gör sitt jobb och fungerar bara bra rengjordes senast idag.
Det blev syrestenar och foder som växtnäring. Nödvändigt när man ser det positiva med det. Fiskar, grodor, snäckor och räkor trivs vilket är avsikten.
Glömde räksallad och Trocadero men lider ingen nöd så det får bli ett annat tillfälle. Can a biz tro.

Handlade det nödvändiga vilket även blev hushålls och toapapper, 15 liter dryck av nödvändighet. Ja, allt nödvändigt. Allt mer nyttigt är alltid dyrare vilket man tar i beräkning. Sötsaker och onyttigt blir så sällan man handlar och konsumerar.så det kan man unna sig.

1 kommentar:

  1. Ovanligt att företagsnamn inte stod på förpackningen till digitala termometern avsedd för akvarium! Nåja, bubbelpump fungerar utmärkt än så länge får väl se om den går att ladda hade ju varit bra. Klart man kan köpa en GG keps som dessutom passar omfånget och känns bekväm. Blev en sväng förbi Willys Klockarbäcken på hemvägen så att man har luncher till veckan och ett tag framöver. Har hunnit tillagat veckans luncher med mera så det blir bra mycket bättre när man fick hem bilen igen, större rörelsefrihet mindre beroende av busseländen helgtid. Sicken turis att man minimerat tobaks konsumtionen när det blivit så ockerdyrt med den varan. Den som drivmedel och mycket annat borde vara skatte och momsbefriat!

    SvaraRadera