lördag 15 juli 2023

Äntligen Helg! Lördag 15 Juli

Tvättade i morse insåg att "sköljmedel" nästan var slut samt att man behövde mer livsmedel i frys kylskåp. Efter man var klar med tvättningen sadlade man bilen och åkte iväg.
Fann bättre eller större flaskor än förra året även om de mindre har fungerat utmärkt kändes det mer prisvärt att köpa 750 ml flaskor. Har kvar lilla flaskan så blir att fylla på den sedan.
Vaskrengörare när man saknar kan man inte åtgärda stopp i rören på egen hand och får vänta på att få det gjort. Städservetter kan vara bra att använda, fastnade speciellt för "tuff mot svåra fläckar och ingrott fett" bra när det varit långt mellan åren man rengjort vissa ytor, främst pga tidsbrist även motivation. Interiörtvätt rengöring för bilen invändigt kan kanske vara något. Får nog tid att dammsuga bilen i augusti. 2-takts olja i drivmedelstanken vilket avhjälpr tidigare
När man tyvärr tvingades tanka 95 istället för fungerande 98. Blir sämre för riktiga bilar när allt möjligt begränsas att få tillgängliget till. Annat var det förr.
Handtvål Antibakteriell 3 flaskor hellre att ha lite lager än bli utan har 1 på jobbet för personligt bruk.
Värmeljus citron blir fräscht jordgubbar  doftar gott när man eldar dem. Kan bli i augusti när man fortfarande har de andra burkarna med ljus kvar att elda vilket sprider ljuvligt behaglig doft i bostaden.
Blev inte värre trots allt. 2-taktsolja till bilen för att slippa kraftbortfall alltså motorn svag pga etanolblandad drivmedel. Billigare än verkstads reparationer i alla fall. Avkalkning kaffebryggare antagligen typ perkolator
och slutligen avfallspåsar små som lite större. De små har man något överflöd av de lite större var nödvändigt.
Bra med digitalt kvitto så att man enkelt kan hålla reda på utgifter. Can a biz tro.
Ingen större brist på avfallspåsar direkt dessa köpta långt tidigare vid olika tillfällen. Fyra korgar varav en med lock är det nödvändigt att ha tillgång till avfallspåsar. Så vet vi det.
Äntligen fått tag vegoburgare samt en hel del annat, Quorn burgare minns man inte att man köpt tidigare. Det de får minus för är att räkbaguette inte fanns. I övrigt har det varit en givande lördag och man la sig att sova vid 18 tiden när man var vaken redan vid 04:30 tiden i morse! Kroppen inställd på "restid till arbetet".
Bättre bilder samma produkt.
ÄNTLIGEN! Snyggt och helt sant.
Kolla frakten! Mer än förpackningen, många kunder måntro?

4 kommentarer:

  1. Igår var det solsken och +20°C varmt ute i bilen blev det +49°C och passerade+50°C när man var till schtan och handlade. Skönt att ha gjort bort det som fått hem produkter och livsmedel som är nödvändiga för kommande tid och 2 kommande slavveckor. Suveränt att man fick tag på vegoburgare 2 påsar och allt det övriga även vad man fick tag på hos Dollarstore. Augusti blir sannolikt som 2 sista veckorna i juli mulet och regn men det är imbecillas förbund som tilldelat den urusla ledigheten! Har endast en önskan: bli kvitt slaveriet och börja på någon verklig arbetsplats hos en riktig arbetsgivare.

    SvaraRadera
  2. Klart det är åtgång på produkter som livsmedel när man lever! Man kan inte snåla som "superekonomer" gör eller vara utan och då är det bästa att söka sig där det är priser för kontot och plånkan. Antagligen många barnfamiljer som handlar "mycket för lite pengar" även de rika gör så.

    SvaraRadera
  3. Google sabbade "inloggning" så det får bli här istället. Musik Magazine utländska mellan 2010-15 innehöll varierade artiklar rätt intressant emellanåt CD skivorna var mycket växlande och varierad med artister och band som sällan eller aldrig fanns någon skiva importerad till landet vi bor i. Ibland kunde man ha tur och få tag på en och annan skiva med någon artist eller band. Åtskilliga år senare kom streaming tjänster men vill man ha det? Nix, fysisk skiva till hemma anläggningen är det enda som gäller.

    SvaraRadera
  4. Bilder på avfallspåsar nya och gamla förpackningar kom till slut, när man var yngre fick man veta av föräldrarna att ibland kunde det vara bra att ha varor och produkter själv hemma så slapp man slösa tid och pengar på att tvingas gå och köpa när något var slut kallas tryggt, bekvämt och ekonomiskt medan många andra springer runt och lånar för att ofta inte återställa eller återbetala. Nåja, mycket väsen för lite eller ingenting kanske men i tider som dessa är det mest väsentliga att se om sitt liv.

    SvaraRadera