torsdag 20 juli 2023

Någon Vecka Kvar

Som träl i slaveriet. Sabotaget sträcker sig resten av året ut. Kör på som vanligt men allt som kunde ha varit något är över och förbi.
Ger kunderna en käftsmäll genom ocker priser på det mesta!? Må "karma" äta upp er. Det gör det som final.
Öppettider 06:30 såg väldigt stängt ut vilket även gällde 06:45. Bra reklam? De har nog råd efter all ocker!
Helt onödigt! Grilla istället terroristerna levande i en bur som terroristgruppen gjorde.
Ogillar man något oavsett vad kan man göra det enkelt och dumpa i pappersåtervinning. redan tidigare bräckliga nätverk stärks aldrig av något som kränker någon part. Tyvärr måste Sveriges politiska mb nu pudla för att nå något mål alls. Eliminera befolkningen däremot går alldeles utmärkt!
Härlig skönhet man gärna hade sett åtskilligt flera av. Digital dynga har bidragit till att minimera antalet till i det närmaste utrotning konsekvenser kvarstår och de visar sig alltmer.
Allting går att sälja men vem köper? Hellre då direkt fysiska man får tag på de som köper friskt Samlare förstås.
Såg detta från buss. Fel tid fel plats och olyckan är ett faktum.
hyfsad spelare i speldosan reklamfritt hade varit önskvärt, nåja det är okej. Can a biz tro.

Besvikelsen är optimal på flera sätt och vis. Skönt att få tid till att läsa under 4 veckors långledighet i regnets strilande däremellan mulet. Sabotörer har än en gång lyckats. FTA!

1 kommentar:

  1. Bra om de får slå igen och ett "Willys" i kiosk format öppnade med drägliga humana priser på det mesta kunde leda till att de som väntar på bussar inte bara stod och väntade utan kunde köpa mugg varmt kaffe eller te medan de väntade. Utlänningar som utför provokationer mot känsliga religioner på svensk mark. LÄGG INGEN SKULD PÅ SVENSKAR!!! Lägg den på politikerna, utlänningarna och myndigheter som tillåter det. Vi skulle aldrig sjunka lägre än avgrunden och befatta oss med liknande imbecilla handlingar! Krims trams för mindre bemedlade samlare som hellre samlar värdelöst bråte medan de inte har råd med livsmedel! Dessa bör få svälta ihjäl. Olyckor händer överallt trist för skadade inblandade men det är ofta att en majoritet "glömt" hur man läser av trafiken! Skönt med egen spelare och mp3 filer istället för streaming tjänster.

    SvaraRadera