söndag 2 juli 2023

Beställde Bluetooth Hörlurar

Söndag och kollade Bluetooth lurar när de från NetOnNet plötsligt började brusa och gick inte att stänga av. Kasserade dessa antagligen köpta 2021 eller något.
Nya lurarna som måste komma inom 2 veckor annars häver man köpet!
Låter chysst, från 2022. Har man tur så kommer det något paket.
Bra att kunna ha minneskort i ett par hörlurar, fantastisk teknisk utveckling.
Får man väl se hur och om det fungerar antagligen lite liknande CD-R skivor filmapp för filmapp så att man slipper använda sig av Android speldosan kanske. Däremot mindre bra.
Tur man bara beställt hörlurar och inte annat och betalat direkt, för då hade det varit sämre. När företag inte svarar på mejl eller annat och man betalat för ingenting kallas det kort BEDRÄGERI! Hoppas slippa uppleva det. Can a biz tro.

Rik på erfarenheter är man från tidigare år och beställningar vilket är bra när man slipper. I dessa tider gäller att se om sitt.
Köptes nog 2021 som hel del annat som fungerar utmärkt! 30 timmar? Nix! 30-45 MINUTER! Längre höll inte laddning. Rättvis bedömning: man får vad man betalar för! 199 kronor att setet höll cirka 2 år med sällan användning hör till jargongen "köp och släng slösa bort hela din peng och så en till sväng!" Butikers och lagets överlevnad har påverkat tillverkare så att all digital dynga har begränsad funktions och hållbarhetstid! Så är tidernas melodi.

2 kommentarer:

  1. Väderpåverkan? Atmosfäriska störningar? Nix! Allt styrs av maktens ondskans elit! Det är svaret ingen kan förstå men så är det. Jordbävningar, naturkatastrofer och precis allt styrs minutiöst och med precision av den organisationen utplacerad över hela planeten. Det är fritt att inbilla sig något som helst annat.

    SvaraRadera
  2. Förutom påhittade "atmosfäriska störningar i teletrafik och internet" så har sannolikt Android versionen inverkan och påverkan på framkomligheten. Med det omdömet är det mest troligt att inget kommer och häva köpet den slutliga lösningen. Mer än 4-5 besvikna missnöjda beställare har nog ett sådant företag lagt locket på och "tagit ledigt " från verksamheten. Det har man stött på tidigare år före 2020. Som någon så sant uttryckte det: alla vill ha pengar men ingen vill jobba! Det ser man när summor för lite eller inget ska betalas miljoner och miljarder kronor. Oskyldiga människor skäms oftast i onödan när de skyldiga går fria.

    SvaraRadera