fredag 21 juli 2023

Sicket Strul! Inget Kul! Dokumentation

Fredag eftermiddag och äntligen helg? Kanske det, ringde och fick svar angående ersättningspaket från med24. Vette fan om man fått nåt meddelande alls om man inte ringt!?!?
Fick kort därefter sms att paketet fanns att hämta. Undersidan på kartongen såg misstänkt ut, därav dokumentation i bilder ifall något skulle vara helt åt skogen.
Schabbigt emballage men inget läckage i alla fall så långt såg det lovande ut.
Trodde först man blivit narrad på en burk men upptäckte att man ställt Ginger vid sidan av. Av bilden framgår det att det är 17 burkar. Så Långt allt väl.
Fem av sex sorter. Cola smakade dock mindre bra, vet inte om det är utgångna datum på produkterna? Kanske "lagret" är dåligt så att dryckerna fryst och tinat för då blir det dålig bismak. Antagligen är det så och "företaget" struntar i kunderna.
Burken Ginger. Pga dåligt packat emballage var det bucklor på några av burkarna b la Ginger burken. Dessutom 5 i streckkoden betyder INGEN pant! Coop och Ica fjant tar inte 5 i streckkoden.
Korn kaffe burken lagom nätt, kul med något annat än det traditionella kanske.
125 gram var något ynkligt men det får lov att fungera, får testa i helgen (svar i kommentarsfältet nedanför). Är det något kanske man tar med sig lite till jobbet ifall det smakar okej. Can a biz tro.

Snart 4 månader sedan förälder avled. Nu börjar omtumlandet släppa samtidigt har man förstått mer och mer hur livstrött den egentligen var efter allt den gått igenom.

2 kommentarer:

  1. Har 100% förståelse för besvikna beställare när det var så uselt förpackat med burkarna som låg helt lösa utan styckes emballering! Det enda som var "lindat" var burken med kornkaffe, inte märkligt alls att burkar hade bucklor. Hade det varit riktigt företag som värnar om förtroende hade VARJE burk varit omsorgsfullt styckes emballerad med bubbelfolie liksom kornkaffe burken. Oavsett blev det första och allra sista beställning från med24! Testade att göra kaffet och det verkar okej som alternativ men kaffesmak? Nix! Dyrt för att vara ynka 125 gram. Dessutom på läskedrycksburkarna var det något kladd och fukt. Undrar om de förvaras i garage eller gammalt förrådsutrymme? Nåja en gångs beställning så blev man 504 kronor fattigare men en erfarenhet rikare.

    SvaraRadera
  2. Kornkaffe? Bestående av malt, cikoria och Guarana och något mer även fastän det är pulver så är det dyrt 79 kronor för 125 gram! När man tycker att det är tillräckligt hutlöst över 60 kronor för 500 gram eller 450 gram som de minskat volymen till. 25 kronor per burk Whole Earth alternativ läsk men det är klart bästa naturliga sötningsmedel Agavesirap då är det definitivt värt varenda krona även om pant inte är inmatad i varje maskin så femman betyder 0 kronor i pant. Aluminium har olika värde alltså? Uselt emballerat och frakt från Danmark då skiter man som företag i kunderna och ser endast kapitalet! Som tur är finns pålitliga företag som håller i längden - hellre lite dyrare och väl emballerat skyddat än tvärtom och produkter förstörda pga penninghungriga dock slarviga företag!

    SvaraRadera