söndag 16 juli 2023

Bättre Tider Har Passerat Söndag 16 Juli

Ligger och lyssnar på musik man konverterade för 10-12 år sedan och njuter! Fantastiskt bra och omväxlande.
När man konverterade dessa diskar gjordes allt på egen hand! Konvertering, scan av CD folder och eventuell information och hamnade i filmappar vilka man lyckligtvis sparade dels på externa hårddisken men även på CD-R skivor och DVD-R skivor. Album ovan finns även på "speldosan" Android som är för stor och klumpig att ha med överallt men den duger utmärkt som speldosa tillsammans med nya Kuura XBass lurarna
Album som kommer att hamna på speldosan så småningom kan bli dessa 2 när så lusten faller på. Can a biz tro.
En av anledningarna att man bojkottat den butiken, inflationen och ocker en annan men droppen var när man upptäckte att man fick betala för 3 varor när man köpte 2! Då blev det naturligt att söka sig bättre alternativ. Så kan det gå när haspen inte är på och butiker inte håller så reda på.

2 kommentarer:

  1. Fenomenala album somliga, fåtalet har varit sämre möjligen de från 2015 i såna fall. Har i nuläget cirka 10-12 CD att konvertera när man nu får tag på någon laptop och kringutrustning... Många av de "nya" skivorna är väldigt bra och intressanta att kunna lyssna på till och från jobbet. Av drygt 50 album från tidigare musik Magazine fann man med tiden favoriter. Magazinen mellan 2010-15 åkte slutligen till pappersåtervinning när man inte har obegränsat utrymme i bostad eller förråd. De Magazine från 2022 och årets blir dock kvar.

    SvaraRadera
  2. Nazism, Stasi, KGB organisationerna var och är många kvarlever i vår tid och AB hade passat lämpligt. Blås ut eller implodera vilket som bara det ger vad som avses.

    SvaraRadera