söndag 23 juli 2023

Banne Mig Dök Den Inte Fram!

Söndag och mulet ute antagligen regn och det är väl så augusti blir. "Sommaren i år blir som sommaren 2018" vem i helvete kläckte ur sig den lögnen!?!?
Vid en hastig blick såg man den! Fantastiskt! En överlevare som visade sig finnas i akvariet 2 vilken man inte hittade igår när man sökte någon alls. Grenmal Farlowella Acus på latin. Man får väl se om nummer 2 "dyker upp" intressant.
Där låg den lugn och stilla gissar att den gömt sig I gruset och kan vara väl kamouflerad mot gruset.
Flyttade den till stora akvariet för att tilldela den det utrymme den förtjänar! Visste inte om den dött eller fortfarande levde men så rörde den på sig så då kändes det lugnande. Återstår att se ifall nummer 2 finns kvar i akvariet 2. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Härligt att få se en grenmal Farlowella acus vid liv de brukar vara svåra att hantera men ni verkar ha skapligt handlag med mycket av undervattenvärldens fiskar grodor och snäckor. Hoppas det håller i sig

    SvaraRadera
  2. Haft i omgångar sedan 2010. Minns inte om de senaste att en dog eller som den man fann hade gömt sig. Trevliga fiskar ändå och jo de är svåra att hålla vid liv kräver nog en del erfarenheter som kunskaper.

    SvaraRadera