måndag 17 juli 2023

Uppdatering Av Verkligheten (Kanske)

Måndag eftermiddag och man stod i valet av kvalet men uppdateringar är av nytta (eller hur Google!?) Sagt och gjort blev det så.
Precis vad man visste när man är ute efter räk baguette! Ingenting att köpa t.o.m. falafel wraps var borta!
Förpackning Brynt smör glass som kanske skulle komma med leverans i helgen lyste starkt med sin frånvaro.
CR2032 stod priset 89:90 på hyllan men i kassan har de alltid andra priser mao ocker! 93 kronor för 4 knappcells batterier 23,25 kronor styck. Mycket glest mellan kunderna kan ha varit 5 när man var dit idag. Köpte 2 burkar "Friheten" och lite till men nu vet man att det inte är lönt att åka till hållplatsen förrän paketet från med24 finns där (om det nu skulle ske?). Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Coop har en räv bakom varje öra! Medlemsägt är bara täckmantel för bedrägeri. Ocker för att kunna anställa så många som möjligt och sommarjobbare för att minskande antalet anställda ska få smula långledighet. med24 fortsätter trasslet med noll lager i Danmark och bluff och båg produkter på bilder "lånade" från internet. Snart byter de namn men fortsätter bedrägerierna konsekvent med någon fejkade kvinna som säkert är pensionär men en bild på en ung kvinna som lika gärna kan vara avliden. Lyckan är att ha noll förhoppningar om att någon beställning från bluffen skulle leda till annat än problem. Man är bara ytterligare en att bli blåst men efter denna vecka hävs bluffen!

    SvaraRadera
  2. Ehandelsföretag! Den fortsatta bluffen på misslyckade liv. Ja, man tar snodda bilder på produkter och skapar webbplats för att lura till sig kapital av naiva medmänniskor! Vilket lyckat koncept sedan kopplar man något starkt kreditbolag till "företaget. Svårare behöver det inte vara och enklare kan det väl knappast bli. Många snurriga ideer det ena snurrigare än det andra.

    SvaraRadera