tisdag 25 juli 2023

Kan Hända Att Augusti Blir Något

Vad man baserar det på är att man fick tag på september numret av Uncut Magazine och det ser ut att finnas intressanta artiklar, om än inte alla. Kate Bush på konvolutet gör magasinet lite extra attraktivt, har alltid uppskattat henne och hennes musik!
Medföljande CD skivan gör en allt annat än besviken! Skön musik, fräscha låtar, somliga nya artister - vad mer att begära?
Magazinets baksida (som vanlig) som man alltid gör. Började scanna in Magazines fram och baksida redan 2012
Inte billigt och inte dyrt när man vet att kronan har ytterst lågt värde.
Gooh vegobullar potatismos och sås definitivt dyr!  Men vad att förvänta sig när det gäller vegetarisk eller vegansk. Såg att de inte enbart gör vegansk snabbmat, några bullar och en nanoklick potatismos simmande i grönpeppar sås. Inget vidare.
Valet är frivilligt. Ingen är ju tvungen att äta fågel, fläsk, får eller annat som utgör risk att insjukna och kanske avlida!
Ovanligt att just Dorotea skulle drabbas.
Läste att tusentals abonnenter i Stockholm hade strömavbrott. Can a biz tro.

Skönt att veckan snart är till ända och man kan ta itu med de verkliga uppgifterna. 4 tunga dagar kvar.

2 kommentarer:

  1. Uncut Magazine det enda i sitt slag traditionenligt med CD skivan som omväxling till landets eter dravel och avfall! Transdev ondskans apostlar tillsammans med många andra icke nämnda aldrig glömda! Så har det blivit 2023 åt Flanders med alla 3!

    SvaraRadera
  2. Skivan är bra sedan får man se på sikt innehållet trevlig bild på Kate Bush på konvolutet sedan får man mala igenom tidningshögen under det sketna augusti pga rötägg som sabbat hela året genom långledighet i augusti

    SvaraRadera