söndag 9 juli 2023

Söndag 9 Juli Bästa Läsk och Något Korn Kaffe

Beställde nyss 17 burkar läsk och en burk korn kaffe vilket man aldrig provat tidigare och kan bli intressant att smaka på för att utröna huruvida cikoria är när man bara tidigare hört talas om det.
4 burkar man har erfarenhet av dem den bästa Cola man någonsin druckit till dags datum. Bättre upp är att de inte innehåller lika mycket kolsyra som vanliga läskedrycker i livsmedelsbutiker.
Helt oemotståndligt god och läskande är elderflower eller fläderblom på svenska vilken man köpte i en butik man körde skurmaskin i. Efter jobbet naturligtvis! Whole Earth var det bästa år 2010 när man först köpte en burk. 4 burkar blev det med denna beställning.
En smak man inte provat tidigare när det inte funnits i någon butik äpple blir intressant att se hur den smakar. 3 burkar så att man kan avgöra om det är något.
Smakar den citron är det ju helt fantastiskt! Citron är en favorit och bara doften minner alltid om friskhet och fräscha aromer så den kan bli något. 3 burkar blev det.
Ginger är ingefära vilket inte känns helt fantastiskt när man har erfarenhet av den men det kan ju hända att det är bra blandning så att det starka inte slår ut smaklökarna därför beställdes endast en burk så får man se hur den smakar.
Korn kaffe med Guarana är som man uppfattar det ett pulver kaffe vilket man inte har någon bra erfarenhet av, gillar bäst bryggkaffe mörkrost och espresso liknande kaffe vilket man tydligen bör passa sig för. Nåja, det kan nog bli bra när paketet kommer och man får se innehållet och prova vad man inte har erfarenhet av. Can a biz tro.
Orange Lemon blev bortglömd men blev nog 2-3 burkar. Vet att man beställde både små läskedrycksflaskor och ett antal Whole Earth burkar från matsmart för några år sedan. Känns som att man vill ha whole Earth nu så man får se när det kommer. Hunnit äta middag och gjort i ordning luncher för kommande vecka. Helgen går i Lugnets tecken vilket känns harmoniskt och skönt.
Den sorten hade varit intressant att smaka beroende på ifall de finns att köpa eller är sluttillverkade.

Egna bilder på läskedryckerna
Cola med en av ingredienserna som är Agavesirap, den i särklass bästa.
Watermelon var säkert bra och så orange & lemon oemotståndligt goda och absolut törstsläckare!
Elderflower fläderblom. Karma Kombucha var en annan märklig törstsläckare man köpte hos "den därninga" innehöll någon procent alkohol men den var okej.
Förbättrat? Eller annat?
när man kunde läsa detta omdöme dessutom vad betyder med24 se? Annat än Sverige när adressen är
Då förstår man "2-4 dagar* kan lika gärna betyda veckor eller månader! I såna fall blir man en erfarenhet rikare, håller 4 dagar har det förbättrats annars är det första och sista beställning från dem!

3 kommentarer:

  1. Upptäckte Whole Earth Cola år 2010 när sommarhettan blev olidlig och vätskepåfyllnad ett måste efter en burk Cola upptäckte man skillnaden från allt övrigt i läskedrycker, den var en törstsläckare som gjorde att man inte blev törstig kort efteråt. Det blev fler burkar köpta den sommaren. Kan ha varit i samband med det som man upptäckte den fantastiska Agavesirapen och dess klara fördelar att inte höja blodsockernivån! När man är diabetiker.

    SvaraRadera
  2. Whole Earth läskedrycker är nog fan det bästa av det bästa! Kaffe alternativ korn kaffe kan nog vara en "utmaning" med cikoria och vad mer det kan innehålla, kan ju bli som en soppa blandning man kan komma att må dåligt av det är väl risken man får ta i såna fall men då är ju nånting positivt med beställningen ja, läskedryckerna. Trist när tiderna blivit så in i helvete kärva och all skit man tvingas läsa om men det är klart 90% av allt borde elimineras och då gäller inga virus och bakterier utan gamla avlagda "läkemedel" som återanvänds, många var de att falla offer för kvacksalveriet och åtskilliga miljoner är de som faller offer och hur många miljarder oskyldiga människor som kommer att falla offer i ren naivitet...

    SvaraRadera
  3. DK är Danmark! se är Sverige. Har fått nog av imbecilla krängare av produkter, livsmedel, allt! Första gångs beställningar går automatiskt till faktura så att man INTE blir blåst på kapital! Så enkelt är det.

    SvaraRadera