onsdag 19 juli 2023

Inte Alltför Länge Sedan

Som man köpte serietidningar. Längre däremot med Pondus minns inte när senast och Kalle Anka har man aldrig någonsin köpt ett enda nummer av tidigare!
Senaste(?) numret av den tidningen, allt är försent och förbi när 4 veckors långledighet infaller först i augusti så vad passar bättre än läsa serietidningar och tidskrifter!?
Hade inte blivit köpt om det inte hade varit för något "utstickande" samlarobjekt
Som satt fastklistrad på tidningens framsida. Kunde inte motstå frestelsen att köpa tidningen då. Den blir kvar i förpackningen när det inte känns relevant att förstöra en fin förpackning.
Bägge numrena på samma bild.
Plågsamt för dessa med svagare hjärta och andra sjukdomar när bakterier frodas i värme men avsikten är mer än nå klimatmål genom att inte installera AC eller liknande, otack är världens lön på äldre dagar.
Rena diktatur metoderna för att få somliga på fall. Tjänar de mer på att göra så än få fler kunder måntro!?
Folk rent generellt mår bättre, blir mer klartänkta och får trippelt mer gjort rent fysiskt av att avsluta Fakebook konton, ta tag i sina liv och får förbättrad psykisk hälsa! Ingen behöver egentligen några som helst "sociala medieplattformar" Fanns en tid långt före internet när människor klarade sig med telefon kontakt och skriva brev som förr i tiden.
Oj vilken nyhet! Förr I tiden skrevs aldrig dravel och fullständigt värdelöst vetande som inte är till gagn eller nytta rent allmänt. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Serietidningar kan vara en bra verklighetstillflykt när inte mycket annat finns att tillgå. Bilen får stå när drivmedelspriserna är skamlöst höga och livet fortsätter trots allt hur motigt det än känns. Snart är året slut och vi får hoppas på bättre 2024 men antagligen blir det än mer katastrofalt än t.o.m. 2020! Bara jobba på och kämpa vidare i besinningslös uppförslut.

    SvaraRadera