fredag 12 maj 2023

Äääääntligen Helg!

Efter tre och en halv arbetsdag som känts som evigheter fick arbetsveckan sitt slut.
Nya Moto G31 skärmsläckare! Trevligt!

Aldrig har man haft någon mobil med skärmsläckare tidigare! Klart vackert och givande i nuläget och när den tonar ut
ser det ut såhär. Naturligtvis är man helnöjd! Android med version 11 när senaste versionen är 12! Nyaste mobil modellen man har släppt 2022 och absolut tillräckligt "snabb" för undertecknad åtminstone. Fick hem nya SIM kortet och laddade på ett belopp så att man kan ringa, sms:a och "surfa" en dryg månad framåt. I onsdags blev det lite handling när man saknade främst dryck.
Som man saknade. Hädanefter blir det att hålla hårdare i det lilla kapital man har kvar när det "gått" en del. Som de flesta månader finns Inget att kunna "spara" när inkomsten är mer av ett skämt men täcker mycket ännu. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Äldre människor med fruktan och rädsla för tekniska utvecklingar väljer automatiskt bort "game" mobiler! Ultra snabba prylar som blixtrar till och sedan fungerar de inte pga något som tiltat när användaren varit för långsam i hanteringen, tryckt för länge eller för hårt eller så har mobilen fått black out eller något slags avbrott och mobilens display svartnar. Då kan nästan vem som helst få panik i synnerhet om man står ute i vildmarken eller annan yta! Har man då endast EN mobil kan det bli problematiskt eller en "utmaning" för de som är politiskt korrekta. Då är en verklig smartphone, knapptelefon ett utmärkt alternativ.

    SvaraRadera
  2. Arbetsveckan? Slaveriet förståss. Varje dag samma elände varje dag rutin sedvanliga. Tack för helg! Moto G31 fungerar ba bra! Har inga invändningar annat än Fuck off gooloogooloo! Inga satans tvång att skaffa ytterligare jävla mejl konto det kan de köra upp i sina aids rövar och hålla glappet permanent igenmurat! Räcker med 2 mejlkonton. Bäst var det förr inga förbannade mejlkonton kopplade till mobilen bara att ringa, sms:a och det räckte där och då och än idag! För ingen sketen såssial media man är ansluten till har varit men aldrig mer!!! Finns varken tid eller minsta intresse för avfallet. Räcker och blir över jobbet, kommunikation buss och mikro nätverk grannar. Hade inga problem 2020 eller senare levde som eremit redan från mitten av 80 talet. Numera räcker och täcker musik, nyheter eventuellt film när lusten faller på och ofrivillig socialisering när man tvingas handla i affären. Enough is enough som New Model Army sa i låten "White Coats".

    SvaraRadera