söndag 14 maj 2023

Personlig Historia (som vaunlit) Med Mera

Söndag 14 maj och man hann tvätta kläder med mera mellan 7-11. Trots att man tvingades köra maskinrengöring pga de som kunde åka hem missbrukar tvättstugan! Låset torkskåpsdörr ur funktion. Nåja, tur att man är bäst.
Mobiloperatör som hade säte i Skellefteå täckning dålig men man blev erfarenhet rikare i alla fall. Sedan bytte dom till Vodafone och täckning minst lika dålig.
Har aldrig haft operatören trots att det sagts att den är bra. Kan bli att prova framöver någon gång när det blir av.
Dom har haft mängder av erbjudanden men tack och lov har man aldrig nappar.
Trygghet framför allt. När man beställde startpaket till G31:an. Fungerar utmärkt.
Beställde den 2007 och mängder med kort har tagits med den liksom filmklipp eller "rörliga bilder" till skillnad ifrån Kodak kameran man hade finns mikrofon så det blev och blir ljud.
Så såg det ut ett par år vid Maria kapellet innan nya vägen kom till. All tung trafik orsakade bristningar i vägen!
Butik man saknar även fastän Dollarstore finns men det är placerat obekvämt sedan är det oordning likt Rusta och ÖoB tillsammans! MM var i särklass bäst.
Intressant kanske trevligt för de som är nyfikna på Google mobiltelefoner. Bra för de som vill hålla sig uppdaterade och insatta i olika modeller.
Utmaningar för de verkligt tekniskt insatta samt erfarenheter värda uppmärksamheten. Visst känner man till att dator processor utan kylfläkt blir så varm att man kan steka ägg på den, de äggen skulle bli förkolnade på 1000 grader!
Man har personligen version 11 och inte hunnit komma in på 12. Måste brinna i knutarna när utvecklingen nått version 14 redan! Vad hände med version 13? Eller hoppades det över skrockfulla "olyckstalet" till efterkommande? Kanske man missat något värdelöst vetande.
Det blir nog bra till slut. Tävlar tillverkare mot varandra om vem som lyckas producera mest mobiler under 1 år? Det verkar så vara. Spelar ingen roll om det skulle komma att bli det fullkomligt omöjliga att de icke sålda skulle säljas bort för vad de egentligen är värda man skulle aldrig köpa någon ändå!
Varför """ 2 gånger??? Är det svårt att följa principen gör om gör rätt? Vet att man råkat ut för liknande när man gjorde något på webbsida på egen webbplats men med korrekturläsning lyckades man rätta till texten så att det blev läsligt. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. HP Photosmart M637 beställde man från Ink club. På den tiden hade man stationär dator och en digital kamera var mera frihet när man tidigare hade haft Next webbkamera som bara hade begränsat utrymme eller 17 sekunder "rörliga bilder" iofs billigt alternativ men med Kodak kameran blev det mer frihet men det nådde inte ända fram med HP Photosmart kameran blev det full frihet! Mycket annat beställdes där och då från Ink club fotopapper, USB stickor, magnet papper, bläck patroner mm. Intresset svalnade med tiden och sedan 3-4 år tillbaka kände man att man tröttnat på den dinga digitala världen och allt som hörde den till det sista man skeppade till ÅVC var laptop som man behöll minnen och hårddisk samt laddkabel från. Snart är det dags för en "uppdatering" med nyare modell där kringutrustning är vad som inkluderade laptopar före 2010.

    SvaraRadera
  2. Glömde ni handdukar? Runt 2010 eller något var det aktuellt med dammsugarpåsar och massor av andra produkter. Märktejp till Brother Dymon var väl också Ink Club? Måste kolla om de har några nyheter. Lattjolajbans Bayza i Doucheatellen.

    SvaraRadera