fredag 5 maj 2023

Slut På Slaveri Veckan!

Äntligen helg! Efter en delvis trälig vecka befrielse onsdag vilket kändes härligt trots allt.
På Lisen bytte amfetamin mot socker. De inblandade måste ha blivit mäkta förvånade, huruvida man kan försöka inbilla van tingsrätt att man skulle tro att det var en födelsedagspresent, då är man naiv vilket i och för sig många är. Man lägger locket på i vilket fall som helst.
Något att läsa för den som vill. Kan vara intressant för sol och värme människor.
Kan bli intressant se hur den liknar eller skiljer sig ifrån e6 play vilken man har sedan år 2020 när man behövde något annat pga att LGK9 blev displayen kantstött när man tappade ner den på golvet på jobbet, dessutom när man gjorde fabriksåterställning "tiltade" den av okänd anledning! Nåja, en Moto G31 kan bli intressant när man beställt nytt SIM kort vilket i sådana fall blir fjärde numret. Än så länge fungerar Doogee från 2021 utmärkt, Moto e6 play från 2019 och även gamla LGK8 från 2017! Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Androider som fungerar utmärkt behåller man naturligtvis, de som lagt av blir objekt till åvc! Det gäller ju att slippa pynta för svindyra telefoner det kan företag och de med rika generösa föräldrar eller födda med guldsked i mun göra! Det räcker och blir över Doogee Androiden vars enda fördelar är intern lagring på 128Gb och batteri på 10050 mAh, man kallar den "speldosan" vilket den främst används till! Väger för mycket och är för klumpig när man inte kan ha den precis var man vill! Ja-ja tids nog blir det nog bra till slut. Man lider ingen nöd och tar mycket och det mesta med sig till varmare trakter när så tiden är kommen.

    SvaraRadera
  2. Bra att "få" något nyare när man får köpa hutlöst dyrt det mesta. I inflationens spår har allt höjts till skyarna prismässigt och banker har ostadiga prognoser gällande räntor och myttje annat. Dryg läsning om våren 2023 men mycket kan nog vara sant. Droger är snabba cash på den "marknaden" och många tar nog mycket för att klara av vardagen med stress, press och grädden på moset blir psykisk ohälsa och ibland utvecklande av psykiska och fysiska diagnoser. Bra när det blir stoppat i tid innan spridning är ett faktum.

    SvaraRadera