tisdag 23 maj 2023

Smått Intressant Trots Allt

Alltid är det lite nytt man inte kände till men ganska lite för närvarande gällande digitalt. Känner att man inte orkar riktigt.
När blommor och växter blir färre blir konkurrensen för stor och de vilda bina hinner antagligen inte få de  livsnödvändiga ämnena varvid de slutligen dör.
Slutsatsen att man tvingas betala dyrt för drivmedel när det ska skattas till höger och vänster och byråkratiskt trams som borde inkluderat läggs på likt moms, det suger att vara bilägare oavsett.
Det finns gömmor där "skatter" finns. Man vet att man behöver 2 framskärmar och reservhjulslådor vilket man får se ifall man får tag på framöver.
Läste mest rubriken när man inte är ansluten till någon social medieplattform.
Det må de göra bäst de vill, negativt blir det när det inte fungerar för användare.
Vad nu allt ska vara nödvändigt för? Ytterligare ett försäljningstrick för att förbruka batteri i förtid så att försäljningen av nya enheter kommer i rullning.
Fick det inte att fungera på Doogee mobilen man har och orkar inte bry mer när det inte är något man behöver.
Och? Antagligen en överskattad enhet som ingen egentligen behöver
Trevligt för de som använt och ännu använder Windows Vista. Utvecklingen är inte på topp precis men men.
Trist när buggar utgör kollision med hårdvara kommer knappast bli populärt.
Låter inte direkt som som titeln på 1 Sparks album. Förra var väl A Steady drip drip drip" och släpptes under pandemi året om man inte minns helt orätt.
Intressant för kids och nostalgiker däremot är det ett band som passerat för länge sedan personligen. Ibland lyssnar man på någon skiva man har det har dock gått för många år och turer sedan man lyssnade. Sedan har man inte råd.
Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Sparks var intressant tidigare men de senaste 3 albumen känns mer som att de vänt sig till yngre lyssnare för att på så sätt utöka lyssnar nätverket. Tacka vet man de gamla goda 70 tals albumen. Trist för de yngre när "bandets" medlemmar går bort så till vida att de inte lyckats få evigt liv. Den digitala världens monetära utveckling är det enda som hägrar - för dem! I dessa bistra lågkonjunktur och inflationstider satsar ingen på nya enheter eller objekt som inte lönar sig. Även lån och kredittagare har nog sett bättre och ffa mer generösa årtionden.

    SvaraRadera
  2. Varken Sparks eller KSMB känns det minsta relevant, lyssnade på titelspåret "the girl is crying in her latte" på tuben och det lät gräsligt illa och trist som att allt är elektroniskt men det finns säkert de som gillar den som barn och ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser och liknande. Länge sedan man lyssnade på något av/med KSMB och det var någon av deras riktiga skivor som "aktion....", "rika barn leka bäst" och "de e för mycke" har visserligen samlingen "sardjentpepper" men det var i princip den tiden hörde även "en gång till" som släpptes 1994 eller något men dom har sedan dess gjort mycket skit efter det liksom många andra som fått AIDS och Covid19 i varbölden (huvet) allt för att hålla näsan ovan vattenytan som det kallas. Många överger artister och band som gör politisk övertygelse propaganda när dom tidigare gjorde sånt som behandlade allmän problematik som många upplevde. Man är 1 av många som övergett tidigare bra artister och band när det visat sig var de står politiskt. Så är det.

    SvaraRadera