lördag 6 maj 2023

När Man Inte Får Plats

Må många brinna i evigheters lågor inga frågor får några som helst svar! Svetsar igen locket som ska bevara varför! Inget är rått eller liknande. Så fick man det sagt.
Något man antagligen köpte i någon Rusta butik för 25-30 år sedan, kanske någon annanstans? Vem vet, kanske var Barnens Hus på 90 talet. Hur som helst har det varit till viss nytta men kanske främst glädje. Batterifacket rymmer 4 stycken AA batterier ifall man föredrar att slösa batterier medföljde även kabel med USB kontakt att koppla in till dator eller senare Powerbank. Visst, det ser ut som glasögonfodral men är ingalunda det.
Utan portabelt set mini högtalare med ett ljud som förvånar en! Fantastisk ljudåtergivning och kvalitet. Dessa kan ha varit föregångare till dagens Bluetooth högtalare där den korta ljudkabeln antagligen blev något av ett irritationsmoment. Den fungerar fortfarande och även om ljudkabeln är kort kan den användas till stationära datorer som laptop som extern ljud förstärkare när laptop högtalare oftast är begränsade. Mycket mer finns väl att tillägga men det får räcka så. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Det bästa med att utgå ifrån att man är helt ensam är att man får lägga upp allt utifrån det perspektivet, syskon? Inte alls! Man orkar inte bry sig om dem som inte bryr sig om en! Kommer dagen när man inte längre finns före dem skall de inget få veta! Det är delvis titel på inlägget. Befolkningen i detta land är för stor för att ensamma människor ska kunna uppmärksammas så när de "försvinner" förstår ingen någonting när de som inte borde ha funnits här tar all plats och utrymme.

    SvaraRadera
  2. Sällan man får vara nöjd eller belåten som grovarbetare även kallad fotfolket vilket inte speciellt många kan förstå och orkar aldrig ge sig i kast med varför förrän det är helt försent.

    SvaraRadera