onsdag 10 maj 2023

Sävlig Basmodell Aktiverad Nytt Kort

Man hade inte förväntat sig att det skulle komma så pass fort, hade nya SIM kortet till "nya" Androiden i eftermiddag när man kom hem efter slaveriet. Fungerar likt förväntat och allt är för närvarande Frid och fröjd.
En Doro man hade för några år sedan blev såhär när den blev inaktuell och systemet likaså. Var bara att göra sig av med. När man köpte den var avsikten snarare att låna ut till mamma som reserv när hennes krånglade, hon hade svårt för tekniken.
Totalt avfall från Lidl! Fungerade 20 minuter sedan blev det knas eller knäck i luren. Visserligen billig men mer hade man kunnat förvänta sig trots allt.
Såg väl okej ut i designen men funktionen var katastrofal. Minns inte vad det blev av den bortskänkt eller återvinningscentralen?
Hade denna operatör och första SIM kort som fungerade utmärkt. Köpte några år senare 1 nytt paket (bilden) vilket fungerade hjälpligt ringa med och sms:a men internet var kört tyvärr!
Så var det nog och är än fastän man gjort sig av med kortet. En erfarenhet rikare. Några kronor fattigare men men...
Numret var alltså ovanstående. Minnet blott. Pinkod till nya numret **** och ring numret 0** - *** ** **. Fritt att ringa för de som vill. Can a biz tro.


Det hade varit bra om man hade kunnat bytt befintliga numret till det på bilden ovan, så blir ju aldrig fallet tyvärr. Valet av mobilnummer är ett lotteri, oftast nitlott Dvs en besvikelse! Men vad göra när det rör sig om kvadriljoner sifferkombinationer hundratusentals förverkade resten aktiva. Comviq står numret kvar på köparen Telia byter numret ägare efter viss tid som det inte använts.

2 kommentarer:

  1. Hade det varit inloggning på bloggen hade numret funnits tillgängligt, som påminnelse snarare än att man drabbats av förvirring, Alzheimers, demens eller stroke eller liknande. Undvikande av överkonsumtion socker, alkohol förtäring, konsumtion av centralstimulantia, frekvent konsumtion av fettdrypande livsmedel, chark och mejeriprodukter är EN väg att gå för att leva några år ytterligare. Även renlevnadsmänniskor har tidigare avlidit i sviterna av olika sjukdomar där den främst framträdande har varit och är till denna dag cancer och det har ökat med gifter och kemikalier från "läkemedel"! Dör inte folk i allmänhet av cancer dör de av biverkningarna av gifterna eller som nu av...just det. Vaccinationer för läkemedelsindustrin som tjänar biljoner dollar på att förgifta och utplåna mänskligheten! Så länge man kan undvika de värsta gifterna kommer man att överleva.

    SvaraRadera
  2. Silver Crest som helhet har nog fått blandat mottagande, dålig kvalitet sprider sig fort som ringar på vattnet och mycket av produkterna hos Lidl oavsett vad har varit billigt avfall! Mobiloperatör Lycamobile ägs nog av utländska "icke skidåkare" som egentligen inte har uppdaterade programvaror. Trevligt att Moto G 31 fungerar med nya Halebop kortet.

    SvaraRadera