lördag 6 maj 2023

Lördag Eftermiddag

Lugnet har infunnit sig och man tar allt det mesta med ro trots allt.
Beställde nytt startpaket för man var tvungen att växla tillbaka Nano SIM kortet till LGK8 när ingen annan av Androiderna har "rotera" i fotoredigeringsprogrammet! Ska man ha 4 fungerande Androider så blir det så.
Åkte och handlade fantastiska livsmedel och slog till med inte mindre än 2
Med bröd blir det oemotståndligt delikat och man kan använda vilket märke som helst till det passar potatiskroketter utmärkt. Hade gärna sett att få tag på de nedan, vego schnitzel tyvärr får man endast tag på 2 pack i verkligheten.
Till lunch/middag blev det falafelrulle som är utmärkt. Can a biz tro.

Dags för lite fika.
Hycklerier finner inga gränser i kommunismens inkapslade värld! Föga förvånande i tider som dessa. Någon som rynkar ens på ögonbrynen? Knappast. Härdad man är sedan 90 talet av alla "nyheter" man hört och läst.

2 kommentarer:

  1. Startpaket blir till nya Moto G31 när man blev tvungen att flytta tillbaka Nano SIM kortet till LGK8 pga att de andra 3 saknar "rotera" i fotoredigeringsprogrammet. Vegoburgare helt fenomenalt goda och mättande liksom vegoschnitzel sedan är det bara att lägga sig ner och dö.

    SvaraRadera
  2. Dom vegoburgarna är superba! Hellre dom än onödiga chark burgare som man främst mår dåligt av. Mindre bemedlade förstår inte kombinationen av köttkonsumtion och hög dödlighet när de är indoktrinerade sedan spädbarnsålder och väljer att fortsätta frosseriet i chark och mejeriprodukter!

    SvaraRadera