tisdag 23 maj 2023

Tisdag Riktigt Bra och Det Bästa!

Tisdag och det rullade på bra på jobbet. Man hann det absolut nödvändigaste.
Kändes aningen tveksamt men i slutet av dagen kom meddelandet om paketet. Innehöll vad man beställt och var  omsorgsfullt förpackat!
Som sagt ytterst omsorgsfullt packat så att ingen produkt hade skadad förpackning eller något runnit ut! Äntligen har man Agavesirap hemma, shampoo luktar mystiskt lätt "saltlakrits" när man skruvade loss korken och luktade, kan väl hända att doften av havtorn och blåbär framträder när man använder produkten.
Företagets namn, som man beställt ifrån relativt ofta och varit riktigt nöjd med produkterna. Somliga produkter (städ bikarbonat) har man kvar sedan allra första beställningen man gjorde för några år sedan (2018?) När det aldrig blivit av att använda några större mängder av det.

Hampafröolja blir intressant att se vad man kan använda det till när det inte framgår ifall det är brukbart i matlagning men antagligen är det avsett i sallader och liknande. Något år beställde man äkta stearin värmeljus, ärligt talat var de sådär funktionellt när främst veken brann ner medan stearin var kvar i koppen! Resten är nog historia. Can a biz tro.
Bra priser ser de ut att ha men omdöme verkar mindre bra när många vittnar om dålig hantering, sämre emballage, trasiga förpackningar mindre seriöst företag med andra ord. Kommenterar arrogant till kunder som fått fel på produkter, citerar gärna Meja och låten "all about the money" där man lätt refererar till kunder som beställer produkter men hanteringen är ackordsjobb som ska gå på Nanosekunder liksom frakt där paketen misshandlas för att få plats med så många som möjligt på minsta yta.
från Jordklok 34 kronor dyrare än Happy Green varför denna prisskillnad? Kan vara för att Jordklok har bra omdöme och Happy Green desto sämre. Kunder betalar vad det kostar när det väsentliga är att få produkter hela och i så oskadat emballage som möjligt är!
Möjligt är att prisbilden är inaktuell. Bra när produkter är prisvärda dock
Skulle varit bra ifall man fick tag på denna tillsammans med dessa
Hår från djur fastnar på bollarna när man tvättar kläder. Tröttheten tar över.

Tyvärr är man inte mer än människa och värken smärtan tar över och gör tröttheten outhärdlig pga dubbeljobb när man tyvärr har parasiter, psykfall och snyltgäster som enda "hjälp". Då klarar man jobbet så länge den utarbetade kroppen inte säger ifrån. En chef som är totalt imbecill ringer och kollar varför man är sjuk men inte orsaken.

2 kommentarer:

  1. Bra att hinna hämta ut paketet innan värken som slår till värre än baksmälla slog till. Säkert bra produkter när agavesirap är utmärkt och höjer inte blodsockernivåer fungerar bra som smakförstärkare i varma drycker som kaffe och te. Silver gel innehåller även Hyaluron syra det kroppsnära ämnet. Hampafröolja låter intressant kan nog tillsättas i sallader och liknande kaffet smakar gott och givande och havtorn och blåbär shampoo låter något festligt men kan vara bra effektivt när det innehåller Hyaluronsyra. Chokladkakor är aldrig fel i synnerhet när de är veganska och långt mer nyttiga än de i livsmedelsbutiker och hos mindre godis företag.

    SvaraRadera
  2. Har bränt på oavbrutet sedan 17 april och nu sa kroppen ifrån! Jobbat i princip ensam röda dagar 1 maj och 18 maj även tisdag 23 maj och värken kommer ungefär vid revbenen på ryggen samt leder knäna och benmuskler. Är mest troligt förändringar i kroppen samt mycket mer jobb än tidigare. Havtorn och blåbär shampoo löddrar extra mycket har aldrig upplevt liknande tidigare! Innehåller dessutom nypon och tranbär vilket säkert drar sin nytta och hälsosamma fördelar till håret. Gjorde egen "mix" med kaffet där man tog del av LaVazza kaffet vilket resulterade i ett utmärkt kaffe! LaVazza är personligen ett perfekt komplement till sorter som inte blir riktigt bra kaffe enbart dessa! Mängden avslöjar man aldrig! Agavesirapen är utmärkt smakförstärkare vilken man inte använder frekvent utan när man anser det nödvändigt. Chokladkakorna var sedvanligt goda så sedan återstår att se vad man kan använda hampafröoljan till som komplement till sallader eller annat. Trist att inget företag har så nära exakt vad man vill ha utan en massa skit som är irrelevant och butiker som har några delar inte har rubbet och är dessutom svindyra när man är fattig grovarbetare med en Nano ersättning för jobbet man utför!!!

    SvaraRadera