lördag 20 maj 2023

Bra och Saknade Produkter

Nu känns det okej i kroppen kanske lite trött i knoppen men det är inte så farligt när man slipper yrsel och dålig puls kalla händer och fötter och stickande smärta runt hjärtat... vilket egentligen inte hade med inlägget att göra dock indirekt.
Juni 2022 beställdes dessa chokladkakor när ekonomin var sämre pga dåvarande orsaker och man hade sämre tillgång till livsmedel. Naturligtvis vände sig magen ut och in och man hade räknat med att magen skulle hamna i olag men inte så fruktansvärt som det blev! Usch.
Tidigare fanns den sorten att beställa men den blev sluttillverkad. Vilket man fick veta av kvinnan bakom namnet.
Trädgårdsmästares hand balsam är en superbra handkräm med mycket god,  fräsch och uppfriskande doft! Burken och innehållet såg däremot annorlunda ut när man fick hem den, visserligen plastburk men knappast gul som den på bilden utan
Grön kräm dock med hampaolja och andra bra ingredienser vilken sinade när man använde den på jobbet så det blev att beställa en ny vilken var en annan modell på burken i aluminium med aluminium lock men likadant innehåll som tidigare, lika väldoftande frisk och fräsch spearmint och lika fantastisk trots allt.
När man beställde trädgårdsmästares hand balsam slog man till och beställde en liten lagom flaska Hampa olja vilken man använt mot torr hud och smörjt in där man fått torr hud som flagnar men även händerna och Hampa var, är och förblir produkten man använder i framtiden.
Tidigare fanns denna fantastiska hampa tvål att beställa från det företaget men den försvann och man fann den hos ett annat företag varvid man bums beställde 2 stycken och den milt citrusdoftande fasta tvålen har förvånande "läkande" effekt på uttorkad hud som svider pga uttorkning och är helt underbar att använda! Hemma så klart!
Den produkten handkräm med Hampa och Clary Sage är helt fantastisk! Används sparsamt när den tyvärr inte finns att beställa längre! Hoppas den återkommer. Kommer att söka på nätet och se ifall något annat företag har den. Den är oslagbar kvalitetsmässigt.
Handkräm med granatäpplefröolja finns däremot och den har goda egenskaper som att den förnyar hud och hudceller. Kan låta märkligt men det stämmer nog den används sparsamt när den är dyr.
Flytande tvättmedel för tvätt av kläder där känslighet som allergiska reaktioner uppstår av andra tvättmedel är detta ett utmärkt alternativ med mild och härlig doft av Nordisk skog, har den och använt den så man vet att den är bra. Förpackningen är av återvunnen kartong. Vilken man naturligtvis sköljer ur och den hamnar sedan i wellpapp återvinning.
När man tidigare stod i valet och kvalet beställde man helt enkelt detta doftlösa diskmedel och det är effektivt, skonsamt mot händerna och även miljön därav namnet Ecover och väldigt liten mängd behövs när man diskar så bidrar man till att spara på miljön och naturen.
Diskmedel man beställde allra första gången någonsin man beställde ifrån det företaget! Uppskattar dock inte doft kombinationen granatäpple och persika men det är säkert desto mer effektivt mest troligt lika effektivt som Ecover neutrala diskmedel. Det återstår att se man betydligt billigare än diskmedel från livsmedelsbutiker som oftast är utblandade med vatten och innehåller allergi framkallande rengörings ämnen. Can a biz tro.

Tre inlägg på 1 och samma dag! Inte illa. Företaget man beställt och beställer ifrån bryr sig tydligen inte om kunden. Det är den bedömningen tillika uppfattningen man fått när man "gillade" dem på social  medieplattform. De kanske har inställningen och mottot "Sälja, sälja, sälja mera, mera ännu mer". Så man räknar sig absolut inte det minsta som kund där utan tillfällig främling som beställer för att sedan göra olika långa uppehåll. De har sannolikt ett inre kund nätverk som beställer månadsvis eller smickrat företaget och därmed tar hem deras förfrågningar som önskemål. Vilket som struntar man i det och finns inte produkter man söker letar man kvickt vidare på nätet.

1 kommentar:

  1. Jaha ja, dags att byta växel och prova annat företag när man nu hittat andra som säljer Nurme handkräm Hemp+Clary Sage samt Weleda granatäpple handkräm för 68 kronor istället för 105 kronor! Samt mängder och volymer av andra produkter som kan bli intressant. Man låser aldrig fast sig vid något postorderföretag som dessutom bryr sig noll när man varit tidigare kund Jordklok heter det företaget och deras "lager" tycks sina markant mycket märkbart vilket föranleder antagandet att konkurrensen blivit för stor, för många postorderföretag som säljer till bättre pris har långt större utbud och successivt tagit över delar av kund nätverket Jordklok hade. Man har aldrig funnit något enda postorderföretag som unikt när det aldrig funnits något som haft det mesta man varit ute efter!

    SvaraRadera