måndag 15 maj 2023

Helt Ensam Livet Ut (Så Länge Det Varar)

Måndag 15 maj och man är så ensam man bara kan bli, likt många andra ute i detta avlånga land. Förr fanns någon promille och det väsentligaste en modersgestalt som förblev enda ventilen. Nu är hon borta men... man har funnit samma sätt som hon att prata för sig själv. Ett sätt att behålla tillstånd och sinnen i schack.
Kul klassiker men i digitalt format Dvs med SIM kort istället för kabel till vägguttag. För de mer stilmedvetna
Ifall man föredrar stationär telefon. Med stora knappar för de med större fingrar.
Skön bild på målning på något sätt. Natur möter utvecklingen eller något. 
Senior mobil man hade något tag. Fungerade bra trots allt bara trist att Android version gick ut. 
Det har den gjort för 54 år sedan! Ändå försöker man att fortsätta leva trots allt.
Visst kan det vara så att de allra flesta har hjärta och hjärna innehåll är dock oftast begränsat till 1 på miljonen.
Numret är ju så enkelt. 076*96 30 608 eller 073*48 54 756 bara att ringa. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Hade det varit Telia hade numrena bytt ägare för länge sedan, inte Lycamobile som tilldelar personer numren så länge det inte uppdateras att de slängt SIM kortet man har haft otaliga SIM kort och startpaket från olika operatörer genom åren, för närvarande har man 4 som ingen hör av sig till (självupptagna? Självcentrerade?) Nä det blev som man sa till gamla mor - när hon lämnat jordelivet upphör syskonskapet vilket det snudd på har. Man tänker inte vara den som tjatar sig till låtsas syskonskap ej heller vara den som hör av sig frekvent eller permanent! Då blir det noll och inget. Fyra nummer får vara tillräckligt.

    SvaraRadera
  2. Modellen tidstypiska klassiker från tiden när man växte upp nummerskiva men med långt senare tids teknik SIM kort kul! Skön kontrast hjorten i naturen och telenätet. Tyvärr knycker staten alla former av lycka genom skatterna! Den applikationen begriper inte gooloogooloo det omfattar för mycket ansvar, pålitlighet och moral och det har aldrig existerat i den digitala världens utvecklingsfaser.

    SvaraRadera