lördag 20 maj 2023

Blandat Brandat

Lördag och rehabilitering som vanligt efter en extra tung vecka pga torsdag när man fick utföra jobbet till 99% ensam! Nåja, vanan trogen slet man och värken infann sig som vanligt.
Ingen aning om skiten "Guerilla" finns på någon av Androiderna föga förvånande ifall det finns.
Moto G31 har bl a G Pay men det lär man aldrig installera eller ansluta sig till! Onödigt överflöd enkelt uttryckt.
Det blir nog bra tids nog. I bistra tider där lågkonjunktur och inflation råder lär det knappast bli något nytt objekt. Android 14 kan bli en flopp (förhoppningsvis) så blir det Android 12 som närmast.
Beställde lite produkter man har nytta av och en del personligen "nya" bl a hampafröolja som man får se vad man kan använda till bra för huden är den nog som det stod sedan får man se ifall det kan tillsättas i livsmedel på något sätt. Något man saknat ett tag är Agavesirap när den tar slut rätt snabbt så det blev en sådan samt shampoo, kaffe och några chokladkakor. Bra att ha olika sorters kaffe som omväxling när mörkrost innehåller extra mycket koffein vilket är mindre bra när man har diagnosen man har.
Hade tankar åt att beställa den produkten som kan vara bra som effektiv till skillnad från Rapsodine allrent vilket man använt tidigare. Det får bero tills allrent tar slut så kanske man hunnit beställa produkten ovan. Innehåller någon skyddande vaxfilm som man hoppas inte gör golven halkiga utan rengör och skyddar. Can a biz tro.

Tänkte beställa ättika liter flaska men det går att få tag på i livsmedelsbutiker och på annat fysiskt håll, när man använder det som sköljmedel och då fanns detta att läsa för den som bryr sig.
Vilket nog gällde ättika för städning. Märkligt när man tillsätter det i sköljmedelsfacket blir det inte frätande utan desinficerat det är klart de måste över informera när idioter förblir idioter och sprutar koncentrerat utan att torka av ytor dels luktar det sedan fräter det på underlaget.
Agavesirap så fantastiskt bra och lagom sött samt det bästa det höjer inte blodsocker nivåer vilket man har erfarenhet av sedan flertalet flaskor man beställt tidigare!
Beställde tidigare Nordic Birch vilket varit väldigt bra och man klarar av det ur allergi synpunkt nu finns det inte att beställa längre vilket innebär att man får prova "nya grepp". Återstår att se hur detta shampoo fungerar för det ska vara bra när det innehåller hyaluronsyra vilket är kroppseget ämne vad man kunnat läsa sig till (eller hur det nu var?). Mycket riktigt är det ett slags socker (Glukosaminglukan) som finns i kroppen och kan tillföras utan några som helst biverkningar! Aldrig fel att fortsätta vårda knoppen kroppen och huden på bästa möjliga sätt.
Kaffe man beställt tidigare men när minnet mer sviktar kan det vara nyttigt med en påminnelse omväxling förnöjer finns det något ordspråk som lyder. Man uppskattar att ha tillgång till olika sorters kaffe vilket även brukar visa sig vara bra vana när kaffet rent generellt har tendens att ta slut när det minst passar!
Blev även 1 av vardera av dessa choklad kakor som är utsökt goda och givande utan att vända upp och ner på magen och ställa till elände som kända märken som finns hos livsmedelsbutiker. 

Man har även sedan tidigare hudkräm med hampa och Clary Sage samt en annan handkräm Granatäpple med cell förnyelse funktion. Hampa doftar något märkligt aldrig obehagligt "kemikaliskt" bara märkligt. Granatäpple doftar himmelskt gott! Använder bägge sparsamt vid behov och i synnerhet när man har tid såsom på helgerna.

2 kommentarer:

  1. Androiden Moto G31 förblir fjärde telefonen tills Moto e6 play ger upp men det kan vara bra att G pay finns för andra som äger likadan enhet. Så länge Android version man har på Doogee mobilen fungerar mot internetbank får den duga, man måste överleva framför att köpa nya enheter! Blir intressant att se vad man kan använda hampafröolja till man förväntar sig inget utan tar ämnet för vad det är och hampa är ingen nyhet när man tidigare konsumerade CBD och andra hampa produkter kanske främst för utvärtes bruk vilka fungerat över förväntan! Blir skönt att kunna förse kaffet med smakförstärkare igen. Havtorn och blåbär shampoo låter intressant kan ju vara en bra kombination också. Det blir långt mellan gångerna man beställer chokladkakorna men det blir när lusten faller på och detta år alla katastrofers år med lågkonjunktur och inflation gäller snarare extra hårt sparande (av kapital som inte existerar!) Så att man klarar sig.

    SvaraRadera
  2. Slutligen begrep idiot gooloogooloo att inloggning redan skett men: eliminera ALL inloggning och tillåt med igenkänning av android! Då har ni gjort den bästa utvecklingen!

    SvaraRadera