lördag 27 maj 2023

Tobak, Läsk, Salmiakki och Olja Som Glykol

Åkte sedvanligt in till schtan för att handla tobak. Fann även 2 olika läske drycker varav 1 var säkert 40 år sedan man smakade (th) och en personligen helt ny 1 liters å Salmiakki 4 stycken kakor.
Så var Godishuset Umeå BOJKOTTAT!!! OCKER HÖJNING 44 Kronor rullen början av maj 225 kronor rullen idag 269 kronor! Snusbolaget nästa! Godishuset handlar man aldrig mer någonsin hos!!!🤬
Intressant att se vad dessa "smager" sedan åkte man vidare till nästa anhalt
Handlade glykol koncentrerad, liter 2 taktsolja och en 4 liters motorolja när man har ett gammalt fordon behöver man aldrig fundera över var ersättning går.
Motorolja 200 kronor 4l liter helt okej, 2-taktsolja helt okej till framtida tankning Glykol koncentrerad 150 kronor 4 liter bra pris! Gräsklipparolja till syskon.
På nätet fann man att det fanns förutom jordgubb även en del andra intressanta smaker vilka hade köpts om butiken hade haft dem men men.
Krusbär och hallon samt någon fler såg aldrig till att det fanns kanske var jordgubb en prov pack det vet man aldrig. Trist när socker ersätts med cancer gynnande Aspartam! För det gör det!!!
Ica OCKRAR klart öppet! Köpte 2 stycken baguette räkor men kassören tog betalt för 3 stycken!!! Höjde priset på hamburgerbröd från 28:90 till nuvarande 35:90 en höjning med 7 kronor per förpackning! Det innebär att försöka handla hos Willys hemma istället.
Skaffade applikationen ovan till ingen egentlig nytta när man är helt ensam och tider förändras till det sämre. Innehåll numera tycks ha påverkats av oroligheterna runt om i världen samt lågkonjunktur och inflation för det mesta är sparsmakat, tunnsått och nerladdning som tidigare fungerade utmärkt har försetts med diktatur fasoner och dryga extra inloggningar som misslyckas etc. Det som verkar återstå är att likna vid årsgamla halvfulla soptunnor. Somliga ser dock ut att vilja hålla modet uppe samt bibehålla värdet av kvalitet.
Vackert djur som säkert ställer till oreda och förtret på de flesta håll i naturen. Mycket djurarter har i många fall invaderat landet och blivit vad som allmänt kallas invasiva vilket tydligen betyder att de kommer att påverka den biologiska mångfalden negativt. Can a biz tro.

Man passar in lika bra på sociala medieplattformar som invaderande djur och växter som blir invasiva och måste avlägsnas ibland utrotas för att landets natur och klimat samt vegetation ska kunna hjälpligt återställas. Inte för att man skulle komma att bli eliminerad men man förblir en som bäst klarar sig utan dessa samlingsplatser där lämmeltåg samlas. Det är man lycklig över. Dessutom suger Halebop paketdata!!! Bara evigt OCKER!!!

1 kommentar:

  1. En klar förlust dels att köra eget fordon in till schtan men att bli blåst på 88 kronor svider för en fattig grovarbetare! Guldus smakar äpple och även om jordgubbsläsken är "sockerfri" tar man hellre socker än aspartam och Acesulfasam. Helst undviker man både och när bägge gynnar cancer glutenfritt rekommenderas ifall man inte är öppen för att drabbas av svåra komplikationer fysiskt och psykiskt allt numera är förenat med risker medan myndigheter och sjukvårdsindustrin tjänar miljarder på alla som insjuknar, får autoimmuna diagnoser. Finns hur mycket som helst som "arkiveras" av myndigheter, byråkrati och inom sjukvårdaindustrin. Nåja, locket på.

    SvaraRadera