söndag 14 maj 2023

Coop Ocker Kapitalisterna!

Ännu sömndag och hade för avsikt att handla trots lite på kontot. Coop främst för att se hur de ockrar. Visst är det så, inga sänkningar bara ocker höjningar!
Snuskigt svindyrt! Men de började ockra redan 2021 så när man upptäckte bättre och framförallt billigare alternativ gick man naturligtvis dit istället (idiot hade man varit annars!)
Tidigare köpte man den sorten. Efter höjningen blev det annan sort. Pyntar inte 70 kronor för den!!! Då är man hellre utan!
På hyllan stod priset 40,95 i kassan helt annat. Därmed klippte man kortet och - aldrig mer Coop ocker höjningar någonsin mer! Ica har bevisligen visat att de inte fått leverans på somliga kaffesorter. Coop har andra leverantörer och höjer priserna till skyarna. Can a biz tro.
19 kronors höjning på 450 gram kaffe! Föga förvånande att antalet kunder reducerats till nästan enstaka kund. Dags för helbyte av konceptet.

2 kommentarer:

  1. Man letar och söker bara vad man ska ha, orkar inte lägga minsta energi på att ifrågasätta eller kritisera dom begriper ändå inget dessa AI robotar från AT. Man har ännu kvar av Milea när man tidigare köpte Wiener kaffe som räcker lääänge så Löfbergs NG OCL blev ett "i nödfall när det andra tagit slut"kaffe. Man fick några poäng som inte kommer till någon som helst nytta när man klippt kortet.

    SvaraRadera
  2. Allt med EKO har nått universums svarta hål bortom fd planeten Pluto föga förvånande att Ecologico kostar 80 spänn men Intensivo på 68 bagare mot tidigare strax över 50 lappen kanske 60 men nästan 70 kronor var väl att ta i i överkant. Blir att odla cikoria om det är ont om kaffe, gjordes väl på 40 talet när det var ransonering på allt möjligt pga kriget och det är det ju - i Ukraina.

    SvaraRadera