måndag 8 maj 2023

Lyckas Som Misslyckas

Alltid något som vill jävlas! Visst är det så och det förblir så till eländets ände aldrig en tvekan. Förändringar kan bli med nytt.
Handlat... igen! Dessförinnan var man och lämnade onödigt och inte fungerande på återvinningscentralen - äntligen! Blev man kvitt vad man flera månader velat bli av med. Idag blev det av.
Den skivan är 1 minne blott!
10 år gammal full med blessyrer och skador pga sämre förvaring som hantering är det föga märkligt att spelaren vägrar spela innehållet! Så man samlade ihop rasket på lånade laptopen och skapade 2 diskar varav 1 ser ut att ha lyckats 1 misslyckats och det kan ha mängder anledningar som orsaker! Teorier är många. Bra om 1 fungerar att spela, andra får bli reservkopia.
Kan bero på DVD enheten, kvalitet på disken med mycket mera. Kan hända att ägaren sällan eller aldrig använt DVD enheten? Det vet man aldrig.
Tidigare "skrivningar" eller bränningar har hastigheten varit på 2x och 4x så det blir bättre ju mer man "skriver" diskar. Man funderar om spindeln med tomma CD-R diskar är från 2012, då är dom gamla! Can a biz tro.

Skönt att ha skiva utan mängder av missljud, långa "läs" pauser och hoppande. Blir förändringar inom en snar framtid! Vad man planerat och vad det blir. Som fattig arbetare har man små möjligheter att få tag på schyssta föremål och objekt. Kapital saknas frekvent vilket det har gjort livet igenom! Man har försökt anpassa livet och dess "nöjen" efter bästa möjliga förutsättningar. Lurats av kapitaltörstande varulvar och är rik på erfarenheter så det kan bli något framöver.

2 kommentarer:

  1. Planerat när det är "nya" tider vi lever i med förändringar i utvecklingen blir det någon laptop med mus, dockningsstation för gamla laptops hårddisk, DVD skrivare eventuellt printer och utrymme i form av externa hårddisken. Kan bli bra med så frekvent fungerande laptop som möjligt.

    SvaraRadera
  2. Lite tur man kan räkna med när det rör sig om gammal "kringutrustning" och kanske gamla diskar!? Även äldre skrivna diskar får defekter med tiden när det är frågan om "färskvaror". Gottis tottis med citronkaka och custard sås ibland 😋

    SvaraRadera