måndag 8 maj 2023

Naturligtvis Katastrofers År!

Kunde man ju räkna ut med ändan att allt är avfall med "sjukvården"! Hade för avsikt med eventuell bokning men 15:45 är åt helvete!!!🤬 6 timmar försent. Vem kontaktar denna scamplats!?
LÄGG NER! AVVECKLA! GÖR OM OCH RÄTT! "Bra" omdöme av vårdtagare...
Negativt! Någon av tusentals får hjälp, råd eller blir guidade. Långt ifrån alla! Reningsverken fyller 100% bättre funktion.
Hyckleri på högre nivå! Vänder kappan efter vinden tills de möter motstånd från dem de försvarar. Politiker förblir de pajasar de alltid varit är och förblir, ena avlöser andra identiskt med pajasarna på cirkus!
Så är det frekvent och permanent! Ingen återvändo inga tillbakablickar bara mata på kopior av robotar och digitalt avfall!
Finns alltid alternativ till "klisterliknande" substitut! Är man inte kräsen att det måste vara mejeriprodukter duger det med något liknande som den
Den var bra till en början men vid tillfälle förvandlades den till tapetklister liknande konsistens och omedelbart spolades lilla skvätten ut i avloppet för aldrig mer köper man den produkten! Lika lite som en annan produkt affären höjde med 10:an så får det vara! Man gynnar aldrig övergödda kapitalistbutiker. Can a biz tro.

3 kommentarer:

  1. Skönt när man slapp allt vad sjukvården hette när man var yngre numera är det pillerburkar, blisterförpackningar i mängder och dessa biverkningar. Libbarna kan gå och snorta koka sedan gräva något hål under stenen. Kalvarna behöver mjölken glöm folket! Långfil pedo tapetklister allt är åt flanders hur de än bär sig åt.

    SvaraRadera
  2. Det fanns en tid när man slapp kontakta vårdcentralen, sjukhus, lösa ut mediciner på apoteket. När kroppen och knoppen var ung eller åtminstone yngre. Tyvärr hade man inte upptäckt den fantastiska värld vegetariskt och veganskt, vilket man gjort de senaste åren och tur är ju att även livsmedelsbutiker upptäckte så att man i dagsläget kan handla bättre livsmedel. Minns att butiker på 90 talet och dessförinnan inte hade mer än grönsaker och några enstaka vegetariska livsmedel. Nu är det i många fall rena paradiset där man i många butiker kan välja och vraka relativt fritt med betydligt färre begränsningar. Chark och mejeriprodukt tiden är passerat kapitel i livet och man är väl medveten VARFÖR man väljer den livsstil man valt. Diagnosen är avgörande och hjärtat och hjärnan är startmotorn och drivmotorn kroppen är enkelt förklarat "fordonet". Chark och mejeriprodukter är slaggprodukter blandat med annat mindre bra. Folk generellt får själva upptäcka tids nog eller så får de "unna sig att äta gott för stunden" och bli någon procentenhet som i förtid går samma öde till mötes som sina förfäder och alla de andra.

    SvaraRadera
  3. I särklass bästa kommentaren varför vegetarisk och vegansk kost är det allra bästa för alla människor, upphör med vissa för starka psykmediciner som utgör hot mot att kunna äta nästan allt i vegetarisk och vegansk matväg allergier och överkänslighet påverkas i stor utsträckning av kemikaliebomberna kallade "mediciner" upptäck grundläggande källan till problematiken och välj vad man kan undvara. Det är ett sätt att få bukt med allergier och överkänslighet samt minska dödligheten som ökar med stigande volymer centralstimulerande.

    SvaraRadera