lördag 13 maj 2023

Städning Somligas Livets Krydda

Man har säkert tagit upp ämnet tidigare men det är värt att återuppta det kanske. Man har alltid varit sparare av föremål.
Den dammsugaren har man kvar och man vet att man fick den ny år 1996 när man bodde i första lägenheten. Den fungerar ännu och att lite lossnat kring hjulen påverkar absolut inte funktionen eller sugförmågan den blir kvar även om man sällan använder den. För år 2007 fick
man tag på maskin nummer 2 på Ica Supermarket till förmånligt pris och den används desto mer frekvent. Man har dem inhysta där man vill ha dem bekvämt och nära till hands denna modell har steglös vridkontroll för att sänka eller öka sugkraft en. Lagom smidig och bra.
Maskin nummer 3 skulle avyttras (fraktas till ÅVC) på jobbet och man tog 1 av 2 maskiner där det enda man köpte till var förpackning dammsugarpåsar. Det unika med denna är att nätkabeln är 12-15 meter lång! Den har fantastisk sugkraft och bra slang med intakt aluminiumrör under handtaget. Begagnad men fullt fungerande och utmärkt där man förvarar den. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Samtliga 3 har varit och är till stor nytta. Första EUP 1000W var en dammsugare köpt på Ikea (såvitt man vet?) Det knepiga var att det medföljde 3 påsar som infästnings kartongbit inte fanns att få tag på varvid det blev Universal påsar där kartongbit kunde klistras på. Maskin nummer 2 fann man modell på påsarna. Maskin nummer 3 fick man någon gång runt 2020 och den dammsugs bl a förrådet, bilen när man var friskare än man är nu. Dammsugare har alltid varit bra komplement till städning i bostäder och används där det är omöjligt att sopa med sopset som mattor och liknande ytor. Så var det med det.

    SvaraRadera