torsdag 25 maj 2023

Oroliga Ro Liga

Knepigt att skriva titel på inlägget ska snart ut och handla får se om vätskeersättning finns behöver livsmedel också sedan får man se.
Av dessa 4 fanns 3 sorter, hallon tycks ha varit populärt när just den var slut 1 blåbär, 1 citron &lime samt 2 päron blev det upptäckte nyss sammanträffandet med glaset till höger på bilden när man har två eller tre identiska, dessa kallades för cappuccino glas och är tillverkade i extra tjockt glas som håller fantastiskt bra! Det viktiga var att få tag på tuberna men smakerna är ganska trevliga också.
Som sagt innehåller shampoot mer än havtorn och blåbärsextrakt. Löddrade ytterst mycket mot andra sorter man använt tidigare.
Kanske är det som gör att håret inte är trassligt och var lätt att kamma eller så är det någon annan anledning.
Trist för de som har sånt, man hinner knappt se vanliga Tv program liksom nyheter pga att man jobbar stenhårt och oftast aldrig har ork när kvällen kommer!
Så kan det nog se ut utomlands i detta land har de knappast sådana skyltar vilket kanske är avsett för sjukvårdspersonal och användare mest troligt.
Sicken tur att man varken har laptop eller annan sk kringutrustning och har köpt någon skrivare som man blir lurad på med fel i mjukvaran. Finns för många som vill ha "populär modell" och råkar ut för samma problem som övriga.
Om ändå gooloogooloo begrep detta! För vem behöver sånt skit när alla ska ha det lika imbecillt likriktat som galet.
Tur igen! Har aldrig befattat personligen med detta 20 år gamla avfall. Antar att det rör sig om artificiell intelligens en film som kom för 20 år sedan därefter dök någon svensk motsvarighet upp för några år sedan vars namn man inte minns  (äkta människor, 2012) en TV serie. Känns klart passe och förlegat helt ointressant mao.
Man har haft hTc One för 10 år sedan och det räckte med den. Känns som att de inte har något att komma med längre. Can a biz tro.

Sammantaget som det ser ut idag. Dags att bruka allvar ett par ögonblick.

1 kommentar:

  1. Första gången man upptäckte Hyaluronsyra var att det stod på Silver Gel flaskan och efter att ha sökt vad det är insåg man att det är något värdefullt, bra ämne för hela kroppen. Inte alla som bryr sig men det har blivit del av vikten av värdet att känna till. Många miljoner människor på planeten tar vad som helst och kollar eventuellt upp innehållet när det redan är försent! Men det är upp till var och en att ha ett egen ansvar.

    SvaraRadera