tisdag 9 maj 2023

Tisdagens Eskapader (Göromål)

Fattade beslut redan igår att få det genomfört, det man fick i brev i februari. Drop in hos hälsocentralen lång väntetid sedan hem och byta om sedan bussen in till jobbet. Kollade upp musik Magazine.
Efter jobbet stod man i valet och kvalet men fattade beslut och köpte den. När man kom hem insåg man av baksidan att döma att all text är på tyska! Kan man språket? Nix! Bara hjälpligt så det blir att se på bilderna men disken är det inget fel på i alla fulla fall.
Baksidan på magasinet bild: LG K8
Många av banden är av intresse så det blir ändå intressant att se vad man kan läsa.
Skivan innehåller inte mindre än 17 låtar med olika artister och band. Bra och underhållande musik som inte är främmande utan en fortsättning på det man gillar. Goth, EBM och Bat rock var oftast mycket trevligt och harmoniskt!
Extra trevligt när en disk har något som är "exklusivt" utmärkt att en annorlunda tidning tar upp inkluderandet av CD vilket tyvärr de flesta upphört med. Numera är det Uncut Magazine som är mest pålitliga och skickar med en disk med oftast bra musik Classic Rock och Mojo Magazine tycks ha fastnat för special reportage dock utan CD.
Dyrt för en CD Som tur är innehåller den rättvist många låtar. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Vill minnas att det fanns en hel del tyska pop tidningar på 80 talet, bra att det ges ut lite "alternativa" musik Magazine gärna med medföljande CD skiva som musik Magazine för cirka 10 år sedan när de flesta skickade med en disk fastklistrad på magazinets framsida. Det var tider det.

    SvaraRadera
  2. Stämmer bra, fanns/finns någon som hette Bravo och ytterligare några därtill. När det bor tysktalande människor i landet tillsammans med övriga av världens befolkning finns litteratur, livsmedel och mycket annat för att tillgodose så många som möjligts möjligheter att få tag på vad de i hemländerna kunde skaffa. Magasinet såg suspekt ut vilket gjorde att man missade att kolla upp vilket språk det rörde sig om å andra sidan får man jämnvikt med disken och dess innehåll!

    SvaraRadera