lördag 6 maj 2023

Lördag 6 Maj

Vaknat för några timmar sedan (utan att gråta) lördagar gråter man sällan eller aldrig när det är bästa dagen på hela veckan. Fick 1 Android av syskon som inte behövde den - man tackar och tar emot!
Det återstår att se, det är väl beroende på användningsområden och hantering. Den som recenserat har troligen jämfört med andra modeller och märken och räknat ihop en helhetsbedömning vilket är helt fel! Varje mobil har sin specifika speciella egenskap och är unik i sig eller rättare sagt sin tekniska utrustning.
Batteriets 5000 mAh är okej, utformning och design är liknande e6 play klart godkänt och bland det bästa av allt är att det är Android version 11! När övriga man  har är version 10 och endast "hemma telefonen" version 7.
När man har haft mobiltelefoner från 2001 och framåt har man provat några stycken! Första "knapplösa" Androiden var hTc Wildfire vilken man inte blev speciellt imponerad av när man sålde den 4 månader efter att man fick tag på den! hTc One var ingen "hit" heller när display glaset var oskyddat ingen skyddsram runt display glaset. Därefter blev det 2 stycken billigare Androider Samsung Galaxy S4 Mini och LG El Fino där LG var mest imponerande! Vilket gjorde att man köpte LGK8 som man har kvar medan K9 blir åvc objekt.
Moto e6 play med skärmdump funktion.

Även om bägge modellerna e6 play och G31 har liknande iPhone inkapslat batteri upptäckte man att den ovan har den unika funktionen skärmdump! Medan den undre saknar den funktionen och har istället nödsamtal. Varför Motorola ersatt skärmdump med nödsamtal är helt främmande och ologiskt! De räknar kanske med att e6 play är förverkad och därav missade funktionen alternativt är G31 avsedd för seniorer/pensionärer med långsammare reaktioner, mindre klirr i portmonnän och större behov av nödsamtal pga sjukdomstillstånd mm.
Moto G31 med nödsamtal.

Köper man en G31 modell är det absolut inget ner köp. Finns många äldre som är rädda eller skeptiska till att klara av alla nymodigheter som "värsting mobiler" har och naturligtvis ser många nördar att tekniken utvecklas och allt ska ta Nano sekunder eller kortare tid. Dessa blir tids nog skadade av sina enheter och det får till följd att många drabbas av det som allmänt kallas psykisk ohälsa. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. Må vara sävlig långsam och vad recensenter än föredrar att skriva. Batteri är okej likaså för övrigt så det finns inget egentligen att skriva negativ kritik om. När man dessutom fick den gratis kan man ju inte göra som bortskämda glin klaga på något alls. Likadant bildprogram som i e6 play, den fungerar i alla fall till skillnad från LG K9. Helhetsbedömning 68% är betydligt bättre än under 50% som många andra modeller.

    SvaraRadera
  2. Den Androiden blir bättre komplement till de andra 3, när K9:an blir åvc objekt alltid "gött å finn" andra enheter när 1 eller 2 befinner sig i laddning. Bra betyg på 68% av 100 mot under 50% gällande vissa modeller.

    SvaraRadera