torsdag 10 augusti 2023

En Gång Till Kanske

Torsdag och trots att man höll på med mini laptop så blev det att åka en tur idag till returcentrum i Vännäsby när man igår inte fick möjligheten att kolla ifall det fanns något intressant på DVD video hyllorna. De har olyckligtvis dubbelställt så att man måste lyfta ur främre raden för att kunna se vad som döljer sig bakom främre raden. De kunde skeppa böckerna ur nästa hylla och fyllt enkel rader med DVD video filmer istället! Smart och logiskt som logistik.
Bild: undertecknad Kamera: Moto G31 (w)

Där hade vi Returcentrum den lilla byggnaden med mängder av prylar inne.
Bild: undertecknad Kamera: Moto G31 (w)

Ute stod cyklar till salu uppradade, ide` för turism, att sälja cyklar för bra komfort till längre strapatser.
En Film man aldrig hört talas om, blev en av de tre man köpte. Kan vara något att se någon kväll framöver.
Vissrligen har man mycket av och med Robert Gustafsson. Just denna hade man dock inte sedan tidigare, kan ju vara något att se när vädret tillåter.
Den filmen såg man på bio! För 30 år sedan. Helt fantastiskt ljud och svartvit var den. Med 30 år kan man se om den. Hade man inte varit uppmärksam hade man köpt en tom plåtask för 20 kronor, det skulle ha varit DVD video film i den men se det var det inte!
Bild: undertecknad kamera: Moto G31(w)

Härligt när naturen har sin frihet och man kan se alla dessa färgprakter i form av fjärilar. Till vänster hittar vi påfågel fjäril och till höger en nässel fjäril. Can a biz tro.

3 kommentarer:

  1. En tanke som slog en var om bandet som nyligen släppt ett album hade sett filmen Cafe? Bandet ifråga är naturligtvis
    https://youtube.com/watch?v=UTAxPhxADo0&feature=share
    Sparks och albumets och låtens namn "the girl is crying in her latte" med en helfestlig Cate Blanchett i solgul kostym som utför en rolig koreografi! Filmen är i alla fall från år 2010. Schindlers List såg man år 1993, Fullpackat är från år 2007. Kan bli lite avkoppling från allt möjligt som förr i tiden (om man har orken och tålamodet).

    SvaraRadera
  2. Har ikväll kopierat filmlistor men måste nog ha block och penna och "uppdatera" närmast DVD Hyllan när man år 2019 rensade ut en stor mängd filmer som inte kändes relevant att ha kvar, uppdaterades listor? Nix! Hade nog ingen dator då och man hade mycket annat som gjorde att man blev upptagen med det. Får se vilken kondition man är i morgon ifall det kan komma att bli av med block och penna... ✏️

    SvaraRadera
  3. Moto g31 (w) tycks ha fantastisk knivskarp skärpa på bilderna! Klart man måste kunna koppla av med filmer emellanåt, få en att tänka på annat än bara praktiska ting. Den är rolig videon till "the girl is crying in her latte" främst för att Cate Blanchett piffar upp med sin knallgula kostym och sin hysteriska, komiska koreografi till dans 😂

    SvaraRadera