måndag 14 augusti 2023

Måndag 14 Augusti

Fortsatte lite smått med finlir av städningen dammtorkning och påta på annars har man tagit det lugnt och man orkar inte mycket mer. Beträffande Fullpackat så kan nämnas att den får inte många positiva reaktioner. Likt översvämningsvattnet får där det spolas ut från reningsverk är bedömningen av Fullpackat! Nåja, istället för att se DVD video blir det mest troligt att man läser istället.
Ser intressant ut även om man är cynisk och kritisk till allt möjligt när man är rik på idel negativa erfarenheter. Funderar på att beställa mini skrivare men är absolut inte intresserad av utskrifter föreställande djur, föremål eller för den delen enbart trams. Det måste gå att skriva ut miniatyr av bilder och även infoga text. Som det ser ut verkar det vara ploj bilder. Då kan det vara riktat till barn.
Är det sedan någon programvara med förtillverkade bilder är det värdelöst. Den är ju inte gratis precis, kvalitet är tyvärr något de flesta rävbutiker och skojare bortsett från och avser bara försäljning med mördande koncept. Först blir det en laptop värd namnet sedan får man se.
Der är för att man har noll Fakebook noll Instagram och lika lite twitter, Snapchat, Pinterest och spelar inga som helst spel. Det räcker med tilt Game over lost forever verkligheten bjuder på. Can a biz tro.

Tids nog kan man kanske få tag på något objekt dock ej sannolikt denna månad eller kommande. Enkel bedömning i konstaterande nutid ger kontentan knappast inom en överskådlig framtid.

2 kommentarer:

  1. Mitten av 80 talet gav man fan i att ta kontakt med tidigare bekanta, kompisar och liknande och gjorde vad som var intressant och man hade brinnande energi som ambitioner för ändå höll man viss kontakt med "den sociala världen" utanför. Kanske blir att beställa en mini skrivare så blir man personligen erfarenheter rikare. Kan även på sikt bli någon lämplig multimedia skrivare lagom som "kringutrustning" till något objekt.

    SvaraRadera
  2. Blir säkert något som sedan kommer att ligga i någon byrålåda när den inte behövs längre. Då kan en multimedia skrivare vara till mer nytta men valet kan vara ömsesidigt beroende på nödvändigheten.

    SvaraRadera