fredag 4 augusti 2023

Fredag 4 Juli 2023

Man fick sms att bilen var klar för avhämtning. Först frukost sedan promenix till verkstaden och lösa ut bilen. Läckaget var fixat men det var allt. Åkte och tankade drivmedel vilket har höjts.
Man vill ju aldrig bli stående med tom tank så det blev lämplig kvantitet. Åkte sedan vidare till nästa målpunkt vilket det inte blev kom på det när man gick runt i butiken "det var ju batteri lagret man skulle till" vilket det sedermera blev.
AA är storlek 2 batterier AAA är storlek 3 batterier tvåan till de flesta ficklampor och liknande medan trean är till mindre produkter. Billiga laddningskablar till mobilen eller andra enheter och en burk cappuccino. Bra att fylla på lagret med batterier när andra butiker försämrats.
En 2-pack Solar uppladdningsbara batterier, ett till Solar lyktan det andra sparas till eventuellt andra dekorationer.
Hyggligt pris för två batterier.
Samma mängd varor hos 3 bokstäver eller 4 bokstäver hade med deras ockerpriser landat på 1200-1500 kronor!!! Därför var det värt att vänta tills bilen var klar och åka och handla när "Hemma" visat sig ha krasst utbud och verkar ha begränsat utrymme. Can a biz tro.
Dels de som skrivit avfallet som de läsare som köper svamlet, kan iofs röra sig om annons men istället plus artikel.

1 kommentar:

  1. "Det är snuden som bestemmeour de e snuden som styer ner dåm kåmmär är de best att vi flyr" kul att höra "Snutlåten" av och med City Kent från 1979. Drivmedelspriserna flaxar värre än en vingskadad albatross! Chysst att det finns butiker som Dollarstore som skaplig arvtagare till MM och Batteri lagret är definitivt kvalitet. Willys Klockarbäcken är superbra konkurrens mot 3 bokstäver och 4 bokstäver som har monopol i samhället där somliga ekonomiskt oberoende står på sig och fortsätter att handla hos ocker schakalerna vilket är helt frivilligt och fritt att göra likadant de som väljer att "stödja lokalproducerat" vilket knappast gäller barnfamiljer och pensionärer. Det ser ganska tomt ut när man tittar in i skyltfönstret och besöker man "butiken" kan man vara ensam kund där. Lokalhyran är nog saftigare än drycker de säljer där. Nog Nåväl det är augusti och regnet strilar i princip månaden ut.

    SvaraRadera