torsdag 17 augusti 2023

När Minnet Vacklar Blir Det Bil Man Tackar!

Upptäckte i morse att frukost började sina rejält, kom aldrig ihåg det igår när man ändå var till livsmedelsbutiken. Samtidigt tänker man "varför ska man ha tråkigt och bespara sig resan för att snåla och bli utan det viktigaste - frukosten" det är bara nyttigt att "lufta" bilen ett slag så nano lite man använder och brukar den.
Frukostflingor kroppen mår bra av! Blev 2 förpackningar så har man ett tag framöver.
Tänkte prova ny sort man inte sett tidigare och provat tidigare. Däremot
Den sorten och den är riktigt god och bra. Kan verka lyxigt men det skiter man i för man betalar för varorna sjolven!
Alltid trevligt med lite fikabröd så vanilj bullar har man fastnat för tillsammans med wienerbröd när mazariner varken finns eller är speciellt bra för kroppen.
Goda är de och de och bullarna är nästan det enda onyttiga man unnar sig.
Ja, dessutom den pinnglassen som man fått dille på. Utsökt glass täckt med härligt lager smörkolasås som smakar mumma utan karde. 10-pack svampar och 1 limstift samt naturligtvis växter. Can a biz tro.
Crassula Ovata Jade Spoon och
Pachira Strandkastanj. Trevligt med lite fler växter, sedan återstår att se var att placera när de på balkongen ska in.
Höll på att missa "kwittot". Varför varor och kvitton? Egen dokumentation så kan man släppa det hela behöver man kan man (förhoppningsvis) gå tillbaka och kontrollera ifall man inte minns något.  Förutom det så kom man definitivt ihåg att använda pantkvitton! Discharge "Society's Victims" i CD spelaren for jaevle bra 

2 kommentarer:

  1. Man blir aldrig hungrig kort efter frukosten när man äter den sortens flingor har nog inte så mycket med kaffet man dricker direkt därpå. Säga vad man vill men man känner sig skapligt nöjd när man har mediciner och livsmedel hemma då känns det tryggt och drägligt. Trist för de som förtvivlat kämpar för sina liv med allt vad det innebär.

    SvaraRadera
  2. De där flingorna är det bästa av det allra bästa! Potatissallad 🥔 2 sorter kan bli helt bättre än bäst, trevliga alternativ till variation beroende på vad man har till vegoburgare, falafel eller vegonuggets bra alternativ till potatiskroketter som annars kan bli enahanda kanske en potatisgratäng? Glutenfria vanilj bullar och wienerbröd är aldrig fel, lite gott kan man alltid unna sig. Vackra växter till förmånligt pris tack så mycket för tipset.

    SvaraRadera