onsdag 23 augusti 2023

Viktiga Personliga Beslut Fattade!

Vilket enkelt betyder att man fattat viktiga beslut beträffande personliga behov.
Hygien är något man värdesätter framför främst imbecilla inköp som dyra leksaker vilka omfattar bl a datorer, kringutrustning, mobiltelefoner, mini skrivare till mobiltelefon och faktiskt renovering av bilen. Åtminstone för närvarande. Därför gjorde man beställning på hudlotion som inte finns i livsmedelsbutiker! Dryg och faktiskt ganska långtidsverkande eller fungerande!
Munhygien är ytterst viktigt då är det viktigt att ha tillgång till olika sorters såna. Blir intressant att se hur silver tandkrämen fungerar och verkar.
Beställde även den med granatäpple samt en del andra intressanta ämnen som kan göra gott för garnityret. Fruktig mint låter lite exotiskt dock inget man ställer sig negativ inför.
Har saknat silver gel när den innehåller hyaluronsyra som är bra för huden, använde den främst på benen när man har gamla rugor och kanske infektioner som man gärna ser att få åtgärdat. När inga sjukvårdsinstanser har tid att hjälpa! Man får göra vad man kan för att lösa det mesta med "självhjälp".
Har till viss del saknat även den silver cremen. Dryg och mycket skyddande effekt. Innehåller bl a MSM och Elektrokolloidalt Silver två viktiga ämnen för kroppen. När man använt något man upptäcker har hållbarhet, är kvalitet och främjar livet oavsett vad man gör, utför och utsätter sig för fortsätter man naturligtvis att använda dem ämnena. Can a biz tro.

Upptäckte att Silver gel beställdes före år 2020 och bl a silver creme år 2020! Gel tog slut 2022 medan creme tog slut i våras vilket betyder att det är superdryga produkter åtminstone när man är ensam. Naturligtvis efter år 2020 när mycket och det mesta låg på förmånliga priser har alla bombarderats av det meningslösa kriget i Ukraina, inflationen och ockret samt inte minst de absurda handlingar att bränna religiösa tillhörigheter! De som utför dessa galenskaper skapar försämringar i geopolitiska kretsar, import av viktiga livsmedel samt mångåriga nätverk av kommunikation, utveckling och infrastruktur i vårt land.

2 kommentarer:

  1. Många tvingas på grund av rådande omständigheter att hålla hårt i slantarna, vilket gjort sig gällande egentligen hela katastrofåret 2023! Skillnaden nu mot i våras är att kronans Nano värde sjunkit under avgrundens nivå och saknar nästan något värde alls jämfört med i våras bara. Som tur är har man arbete men lönerna är oförändrade medan hyrorna, utgifterna och livsmedels kostnaderna ökar konstant. Man är fullt medveten om alla uppförsbackar som väntar på att man ska försöka besegra. Naturligtvis utgår man från det egna kapitalet och vad man bäst kan använda det till. Det är inte exakt alla som behöver göra, det finns snyltgäster, bidragstagare och tjuvar som bedragare vars främsta syfte är att göra sig ekonomiskt oberoende utan minsta motprestation! Att ha politiker som egentligen har noll makt eller möjlighet att fatta beslut om förändringar för landets säkerhet är helt förkastligt. Så ser det ut för närvarande så hur "prognosen" ser ut mot slutet av året kan man bara fruktat befara.

    SvaraRadera
  2. Alla i alla fall de flesta vill nog överleva och för att göra det tvingas många följa med i tiden och höja priset på somliga produkter när tiderna blir kärvare med "sändningar" till lagret och kronans katastrofala dalande som har med börsmarknader att göra utgör stora hot i dessa bistra tider. De som lyckas vara till största delen självförsörjande har nog det mesta att vinna. Nu är det inte alla förunnat att kunna vara självförsörjande när man inte har resurser som krävs då blir man konsument där lilla beloppet ska räcka till volymer. Så är det bara.

    SvaraRadera