lördag 12 augusti 2023

Lördagkväll 12 Augusti

Man fick för sig att ta en titt på DVD videon "Fullpackat" vilket man gjorde.
De DVD videos man har sedan tidigare vilka var och är bra är "ur löjlig synvinkel 2.0" och "grogg". Dessa var riktigt roliga emellanåt. Det hela mynnar nog i att man upptäckte Robert Gustafsson på 90 talet genom TV visade "Nilecity 105.6" sedan blev det naturligtvis "Spermaharen" som senare åtföljts av tidigare nämnda DVD videos.
Minns inte ifall denna gavs ut endast som VHS video eller ifall den även senare släpptes på DVD video?
En sammanslagning av "skallgång"och "rundgång" blev tydligen "en rejäl omgång" vilken säkert var bra när man har den på DVD video.
DVD videon "Lösvikt" hade några guldkorn annars var det mycket Parlamentet vilket kändes mindre trevligt och mer tunnt med material mer som utfyllnad än bra.
Så varför släppa ytterligare en DVD video som nästan är en kopia av "Lösvikt" bara för att fylla ut? Känns som att mjölka succeen till det yttersta. Can a biz tro.
Allt började med "skallgång" vilket kan hända att man har kvar VHS videobandet någonstans.  Somliga "lånar" för att inte återställa vilket man tidigare kunde se som de nötter och svin! de var, är och förblir. En av de avgörande faktorerna varför man aldrig lånar ut något alls utan rekommenderar folk generellt att skaffa själva. Finns mängder med parasiter där ute!😡

2 kommentarer:

  1. Gick ner till förrådet för att lokalisera ifall man hade skallgång och rundgång kvar. Har mängder annat som man aldrig orkat ta itu med så chansen var och blev 0 att hitta de gamla VHS videobanden när man INTE har dessa i DVD hyllan! Mest sannolikt är att man kan ha skänkt bort dem, alternativ 2 är att de finns där ändå under allt annat och trots att man har långledighet sk semester orkar man inte lyfta ut allt och finna ingenting för att sedan tvingas lyfta tillbaka allt igen! Känns mer hopplöst att ens tänka tanken. Har haft dem de kan vara bortskänkta. DVD video filmerna däremot står fint uppradade i hyllan till personlig beskådan när man var, är och förblir ensam för all framtid!

    SvaraRadera