fredag 25 augusti 2023

Fredag 25 Augusti

Idag blev det en lite typisk handlingsdag. Med begynnelse hos macken för påfyllning av drivmedel som blev sedvanliga kvantiteten. Eller summan.
Därefter blev det Dollarstore och egentligen var det tänkt enbart en av delarna men man fann desto fler nödvändiga. Onödiga för somliga nödvändiga för andra.
Har visserligen mindre kökssvampar men de har åtgång så det är alltid bra att ha tillgång till olika sorters sådana har 2 svarta underlägg så nu fick det bli ett vitt och ett violett som omväxling klädvårdsrullar har obegränsade användningsområden! Dels på plagg sedan på olika tygmaterial och man har med de 2 nya totalt 5 stycken! Munskölj är på väg att ta slut så det var den man var ute efter i första hand. Glasögon blir ofta smutsiga då behöver man optikputs servetter. Krokar att hänga upp förutom tavlor allt möjligt vilket man har i överlag. Antibakteriell pumptvål får man aldrig för mycket av. Det gäller att se om så att man kanske kan hålla sig frisk och sjukdomsfri när det går alla möjliga sjukdomar nu.
Batterilagret köpte man 2-pack AA+ 2-pack AAA uppladdningsbara batterier. Upptäckte sedermera att somliga solar dekorationer har andra batteri modeller eller utformningar. Kan hända att man får tag på vid tillfälle.
Man känner sig hyfsat nöjd med inhandlingen och vet att motsvarande kvantitet i butiker på 3 bokstäver och 4 bokstäver hade landat på cirka 2000-2800 kronor! Det gäller som tidigare nämnts att se om kapitalet och trots allt få ut det mesta av varje krona! Can a biz tro.
Fick paketet med produkterna man beställde så nu är man förberedd på att leva livet fullt ut igen trots allt.

1 kommentar:

  1. Skönt när man finner bra butiker med varor och produkter vars åtgång är i det närmaste obegränsade, påfyllning förblir ett måste även om man inte är ett matvrak vilket det ändå finns men många av dem lever inte idag tack och lov. Miljoner människor i Usa har säkert avlidit pga livsmedel men även andra orsaker vilket man kunnat läsa under åratal i media. Gissar att en av anledningarna med pandemin var inte bara makt uppvisning utan även få bukt med ofog samt begränsa världs populationen.

    SvaraRadera