onsdag 9 augusti 2023

Sammanfattning Hitintills

I måndags kände man att det var tillräckligt med vila varvid man åkte med bilen till schtan och raka spåret till returbutiken, där det var mycket bilar.
Man hade tur och kom åt en parkeringsplats, betalade avgiften och gick in för att strosa runt och titta på allt som fanns. Ovanvåningen fick dock vara när det var dels uppdatering av läget och laptop av något slag man var ute efter.
Tältet mittemot såg ganska tömt och öde ut trots allt. Tänkte "vilken tur att man inte behöver varken bord, stolar, tavlor eller möbler för övrigt" för det har man sedan anhörig gick bort. När man åkte förbi ett närmare returcentrum var det stängt. Idag däremot var det öppet dock under begränsad tid. Kanske man får göra besök i morgon när man blev avbruten då man kollade in DVF video filmer.
En liten dekoration i form av en kyrka eller katedral eller vad det nu föreställer. Upptäckte att batterierna var slut på ström så man chansade och märkligt nog fick man det att lysa i den! Världens åttonde underverk som mor brukade säga om sånt som var hur alldagligt som helst. Can a biz tro.

Visst hade man kunnat ta mängder med bilder på allt möjligt men vilken funktion skulle de bilderna fylla, till vilken nytta skulle vara? Alltid när man tar bilder med mobilen blir det minst 3 ibland 4 bilder för kunna välja mest lämpliga.

2 kommentarer:

  1. Trevligt när det lyckas och man får små ting att fungera. Avser den lilla dekorationen längst ner på sidan. Byte av 3 knappcellsbatterier storlek 5 millimeter i diameter! Då fick man "liv" i den. Även fastän Viva har mycket finns det de med andra behov och då får de åka 2,5 mil för att komma till returcentrum i Vännäsby där de kan hitta mer.

    SvaraRadera
  2. Det är "gött å finn" saker som finns i bostaden man finner nytta av plötsligt och rätt vad det är! De som inte vill förstå har antingen brett nätverk av bekanta, släkt och liknande eller idel tekniska familjemedlemmar som löser problemen åt dem. Själv är bäste dräng som något gammalt ordspråk lyder.

    SvaraRadera