lördag 26 augusti 2023

Ibland Får Det Vara Nog!

När man inte har tid under arbetsveckor blir det att man tar itu med viktiga ämnen i rätt tid, lagom i tid eller alldeles försent.
Har under längre tid (mitten av juni) haft svårt att dra ut lådorna och luckorna i frysen. Det resulterar i att det nästan blir omöjligt att förvara frysvaror där därför blev det i morse att avfrosta den. Det kommer att ta några timmar men när det är gjort är man nöjd att kunna använda frysen igen.
De får väl utnyttja möjligheten att tvätta fötterna och vattna växterna kanske tvätta gods och liknande.
Intressant, nu får man hoppas att man slipper smittas och nu är man lite bättre förberedd än januari 2022 när man drabbades av Omikron eller vad det nu var. Det var precis på hårsmån innan restriktionerna hävdes.
Det får stå för de studierna. Man vet mer än väl varför men anger inga som helst förklaringar eller något liknande.
Det kommer sannolikt få oväntade konsekvenser för förvånade tillika oförstående politiker som tror att det bara är att "köra över" allt motstånd men tyvärr vet de inte vad de har att göra med något de försent tvingats bli varse om.

Lördag och sista helgen innan återgång till arbetet. Avfrostningen tar den tid det tar och man tar det lugnt under tiden. Can a biz tro.

1 kommentar:

  1. Tänkande människor har inget behov att uttrycka sig man kan tänka utan att för den delen behöva uttrycka sig verbalt offentligt! Finns etniciteter som tyvärr är så primitivt präglade att de tror att vi lever i tiden när man bara måste uttrycka sig offentligt verbalt och det är då man finns och man är. De som så gör är inget annat än mindre bemedlade! Citatet "det är bättre att hålla mun stängd och låta folk tro att man är en idiot än öppna den och bevisa det" blir mer sant för varje ögonblick det dyker upp dessa på olika nivåer och ämbeten!

    SvaraRadera