måndag 21 augusti 2023

Måndag 21 Augusti (Ledig Än)

Skönt att kunna åtgärda personliga göromål. Något man tidigare kunde gruva sig för och i ungdomsåren nästan undvek känns utmärkt idag att göra.
Med den förpackningen är det knappast svårt att förstå att man besökt tandhygienist och fått bra åtgärder utförda, information om egna vidtaganden. Det är verkligen på tiden att man kan påbörja "upprustningen" av tänderna de man har kvar, medan man har dem kvar! När man genomgått den "resa" man gjort från september 2020 och framåt. Förmaksflimmer och försök till konvertering (som misslyckades pga svår hjärtsvikt) det var där och då det brast med några tänder. Starka mediciner bra för hjärtat men knappast för tänderna! Gjorde att man november 2022 kände av hur tänderna började ge med sig avsevärt.
Tandkräm man köpte hos tandläkaren som fanns endast hos tandläkaren! Var mycket bra men slarvig som man var glömde man bort den.

Löste tidigare ut medicin för strax över 2000 kr nödvändigt för hjärtats funktion och stimulans. Idag löste man en annan medicin samt köpte tandpasta (bilden). Skönt att ha mat hemma så att man slipper vara hungrig. Can a biz tro.
Tandkräm granatäpple blir att leta upp på nätet ifall den finns att beställa. En annan sort som förhoppningsvis finns där man köpte Deo roll-on är den man har andra produkter med.
Av dessa produkter har man använt alla utom tandkrämen samtliga innehåller MSM och Elektrokolloidalt Silver.

1 kommentar:

  1. Kaffe är det man minst av allt saknar för närvarande och någon tid framöver! Har en oöppnad burk LaVazza samt något paket mörkrost kaffe, espresso så det räcker till och blir över och nu även mellanrost Wienerkaffe smaksatt så man lider absolut ingen brist på den varan!. Den nya tandkrämen skummar helt fantastiskt och känns mycket bra att använda 2 gånger per dag, använder även både Vademecum och munskölj som komplement. Det var något tag sedan man beställde hygien artiklar så ikväll gjordes det och det blev många kanske de flesta silver produkterna på en av bilderna creme, gel och tandkräm när man provat 2 av dessa tidigare med utmärkt resultat och man har varit nöjd med produkterna det blev även en hud lotion samt tandkräm med granatäpple. Blir intressant att prova silver tandkrämen när man läst (artikel) att kokosolja fungerar som lite av "återuppbyggnad" för tänderna.
    Visserligen hade man kunnat tillverka "egen" tandkräm på ett recept man fick tag på för några år sedan. Det får man lägga på framtida projekt i såna fall.

    SvaraRadera