fredag 11 augusti 2023

Fredag 11 augusti

Man har hunnit städa bostaden vilket tog sin tid med dammsuga sedan våttorka golven dessförinnan bära ut mattor och skaka av dem damm mm. Varit lämpligt "städväder" när det regnar och blåser.
Ja alla möjliga avlider detta år tycks det som. Åtskilliga man kände har avlidit bara i år. Det börjar kännas något öde och tomt.
Söderut regnar det kraftigt så att det blir översvämningar. Det har följt senaste åren.
När vägar svämmar över av vattenmassorna föreligger risk att de blir underminerade och underlag löses upp.
Det räcker mer än väl med skyfall för att tunga fordonsekipage får vattenplaning och välter. Det har man sett tidigare år.
Ett kort filmklipp som visar vad bilden visar: Motorvägar konstruerade ovan vattenytan! Antagligen är dessa skyltade med tung fordonstrafik förbjudet. Dessa vägar håller knappast för långtradare med vikter som 40-60 ton!
Innebär vad? Att aktiveringen upphör eller att aktiveringen påbörjas? Läste aldrig artikeln när XP är irrelevant sedan åtskilliga år tillbaka. Däremot kan ju
Det här vara mer "aktuellt" när det finns på mini laptopen man köpte. Har dock inte varit in på det än. Vet inte om man är så pigg på att ta reda på ai funktion.
Då kan det vara dags för de med den versionen att skynda att uppdatera. Har för mig att mini laptopen har version 22H2 men ändå verkar mycket "fryst" när det gäller uppdateringar. Vad man kunnat läsa sig till blir Windows 10 inte inaktuell förrän september eller november 2025. Can a biz tro.
Äntligen! Klimathotet blev en hysteri med grund i en gigantisk industri! Det har man vetat hela tiden när sanna motsatser till nonsens och fritänkande vansinne avlöst varandra och övertygat många kanske de flesta men bångstyriga mindre bemedlade har vänt mycket till både personlig som industrins fördel. Lurat allt och alla involverade och gör ekonomiska vinster som kostar stora medel vilka hade kunnat satsats på bättre energiresurser, förebyggande av katastrofer och mycket annat som hade gett planeten bättre möjligheter till överlevnad. Satsningen på klimatprofeter och organisationer är som att slösa bort förmögenhet på lotterier.

1 kommentar:

  1. Klimatet i bostaden blir så mycket bättre när man städar, växter mår bra och visar sin uppskattning. Tur att vi bor i norra Sverige och slipper värsta översvämningarna. Snabba ryck 3000 knyck för Microsoft med all utveckling av nya operativsystem för att tjäna så många miljarder dollar och avlöna alla anställda! En laptop med kapacitet 2 GHz processor och 4GB arbetsminne klarar inte av att driva Windows 11 så det blir att ha något i stil med 4-6 GHz processor, 256GB SSD disk och minst 8GB arbetsminne! Naturligtvis var, är och förblir klimathysterin en gigantisk konstruerad industri det råder inga som helst tvivel om!

    SvaraRadera