onsdag 16 augusti 2023

Lika Bra Att Sluta Drömma Verkligheten Äter Ändå Upp Allt!

Så är det när man är en fattig grovarbetare som främst försöker överleva i en värld av i många fall ondo.
Satans ocker! 20 kronor är stöld resten är faktisk kostnad för drivmedel! Logistik får de bidrag för de rävarna. Avsätt de som bör så göras.
Efter att ha tankat och lyckats ställa upp tomgången på bilen åkte man och handlade livsmedel för påfyllning av kyl och frys som sinar ganska fort.
Finns lögner sedan har det tillkommit mindre sanningar. Låga priser på allt är ren lögn men i jämförelse med ocker drakarna 3 och 4 bokstäver (rödgrön sörja) är det mänskliga priser för människor att kunna överleva på och ha tak över huvudet, el i uttagen, värme i bostaden mm kan man inte slösa bort kronor och ören till lokala producenter och kapitalstinna lokala livsmedelsbutiker! Can a biz tro.

Mycket finns att tillägga men till vilken bärkraftig nytta, vad tillför det som omedelbart förändrar allt ont till drägligt för alla som befinner sig i avgrunden? Inget annat än tom dialog till en själv.
Visst är de saftiga, goda och mycket givande MEN... de kunde ha varit tunnare liknande Anamma! Vegoburgare som är helt fantastiska! Då hade man haft 8 super burgare lagom tjocklek och kortare stek eller grill tid, vilket man nu föredrar. Har förvisso aldrig grillat dem vilket kan komma att bli någon gång framöver. Med 1 1/2 vecka kvar av långledigheten kan väl summeras hittills har man främst gjort hushållsnära uppgifter för det egna hushållet, underhåll för akvarierna, lite underhåll av bilen, sånt man aldrig hunnit under slaveriåret. Sovit, sett lite film spelat mycket musik och läst lite grann. I väderlek som förutspått varit total katastrof och kapital som sinat pga HELT FEL!!! Period för långledighet.

2 kommentarer:

  1. Drivmedelspriserna skulle höjas allt för att sätta käppar i hjulet för de redan utsatta, av namnen"Bernhard" och "Mark" för "Hans" ska inte dras in i oväder sammanhang! Soja och plant drycker är det enda förutom vatten man dricker och tillsätter till flingor, kaffe mm. Eldorado är mycket bättre ekonomiskt än mycket annat. Visst är Garant bra men alldeles för tjocka burgare! Den matkassen hade landat på cirka 1000-1500 kronor hos någon av Ica eller Coop butikerna men de tar betalt för allt även luften syret i butikerna! Tur att det finns tillgång till färdmedel så att det går att hantera situationen. Tur att man inte har kredit och låneskulder, bostadsrätt eller villa då hade man tvingats jobba dygnet runt UTAN en enda dags ledighet eller semester och ändå gått under.

    SvaraRadera
  2. Frysta lingon är bra mot mycket men långtifrån alla människor känner till det, de bäljar i sig litervis av energi drycker och förstår inte varför de får så dålig nattsömn rent skrattretande. Likadant med mycket annat bl a om cancer och botemedel det vet man ju redan! Det är det ämnet myndigheter förbjudit när det inte går att ta patent på för att det är en ren naturprodukt! Istället framställs cellgifter vars enda syfte har att skada allt i människokroppen som komplement används strålning som bränner sönder människokroppen! Idioter är de som tror ett enda ord på den sinnessjuka "vetenskapen" INGET annat slår den i lögn och okunskap!

    SvaraRadera