lördag 10 juni 2023

Äntligen Helg!

Oavsett hur man än ser på det och som tur var kortare vecka genom torsdag ledig dag eller andra viktigare ärenden!
EXAKT! den schiiiten är internets soptipp har blivit miljarder gånger sämre än att vara utan! Logga in resulterade i
Fungerade inte alls vid första, trodde man blivit "portad" och avstängd men så var tyvärr inte fallet tråkigt nog. Hittade lite utfyllnad tills det är dax att åka iväg.
Trevligt för de som lyckas knappast lyckliga arbetslösa sedan konsekvenserna som följer skuldsatta men då är lösningen nära. Satsar noll kronor på sånt! Hellre jobba som har viss social funktion, kroppen får aktivitet och endast fysiska konsekvenser än skuldsatt
Tomma löften till imbecilla populationer sanningen förblir alltid vad man vet.
Ingen skillnad 1930 talets judar och landets befolkning år 2021! Maktmissbruk och tvångsåtgärder mot en oskyldig befolkning.
Sådana individer växer på träd och när hösten kommer faller till marken klart kortlivade. Konstaterad sociopat enkelt uttryckt. Lever tills de dör.
Finns balans mellan det förflutna och nuet. Få är nog de att ha upptäckt den. Måste vara en lämmel som skrivit när de knappast är speciellt långlivade samt någon som har tråkigt i någon rännsten.
Antagligen lär man inte få tag på något märke för att de inte har och beställa gör man inte för det blir extra utgifter. De som vill får väl skaffa den pin. Can a biz tro.

Nu blir det schtan och se ifall det finns djupare krukor till växterna man har.

1 kommentar:

  1. De mindre bemedlade har svårt för att få tummen ur röven att helt avreglera alla former av inloggning med idiotin lösenord! Shitstagram fullkomligt värdelöst vem orkar använda den såssiala medieplattformen!? En enda jättelik avfallstipp där de äckliga sprängfyllda plastik och silikon offren samlats för att göra interner och oerfarna användare än mer galna än de någonsin varit i sina liv! Mycket "buffrade" på dessa soptippar om det inte beror på atmosfäriska störningar. Nä det räcker med AI som av åtskilliga experter befaras utrota mänskligheten vilket man hoppas aldrig sker då kan det bli total eliminering av AI robotarna istället måste vara ytterligare en som inbillar sig att den är populär men borde ha hamnat likt en fläck på lakanet men något gick snett! Fin pratbubbla som kan pryda en jacka och ändå begriper ingenting! Föga förvånande i dessa tider av diagnoser, sjukdomar och autoimmuna diagnoser som sjukdomar. Med population vida överstigande beräkningsbar behövs organisationer som Mind, Mindler mfl.

    SvaraRadera