torsdag 29 juni 2023

Mer Än Ord Förtäljer

Alltid intressant men hur orkar man sedan?
Rätt och slätt. Naturligtvis frihet.
Äntligen efter alla dessa år naturligtvis visste man det men allt tar tid och cancer tar liv.
Mer invaliditet mer smärtor och absolut mer sjukfrånvaro följer i spåren av dessa gynnare. Undrar om det är Hyalomma som åsyftas? Med Krim-kongo viruset? Knappast helt omöjligt. Idioter tror att läkemedelsindustrin kan ta fram något likt de tog fram covid vaccinet som orsakar myokardit och perekardit! Bara frågan om bluff och lurendrejeri. Can a biz tro.

Dödstrött efter hård arbetsdag och vecka. Mer än dags att slagga.

2 kommentarer:

  1. Koranbränning och Rasmus Paludan en dansk som borde fått en dansk skalle för varje sida av Koranen han bränt han kan gott göra det i sitt Danmark eller törs han inte? Isf är han feg och bör hellre få skaka galler inte för handlingen utan för att det sker i icke fosterland! Konstgjort sötningsmedel man aldrig kunnat med när kroppen reagerat negativt av det! Agavesirap är det enda naturliga sötningsmedel man kan använda. Fästingar är garanterat framodlade som fått sitt naturliga ämne spetsat av virusforskare och bakteriologer på uppdrag av ondskans elit med kapital att skapa oreda i en redan pressad värld.

    SvaraRadera
  2. Bara rätt när bidragstagare snyltar på vår välfärd. Avsätt samtliga politiker och bygg fler gallerförsedda byggnader och placera dessa träck i! Fästingar är BBG uppfinning och framtagning med ryggdunkande politruker som medhjälpare. Bort med avskrädet omedelbart.

    SvaraRadera