måndag 26 juni 2023

Funderingar (Som Vanligt)

Där man inte vet riktigt var man ska börja men det får väl bli här i sådana fall.
Innan man hade mobil med "skärmdump" funktion tillgängligt fotade (nä inte fötter!) man av och det fungerade hyfsat det också.
Så typiskt att man skulle vara utan år 2020 när det var så nödvändigt i aspekten av det fria informations som desinformationsflödet! Det mesta man kom över hade dock full relevans. Något man aldrig förmedlade vidare.
En av de uppenbara förklaringarna att man gjorde allt för att undvika lurendrejeriet "vaccination" mot viruset när bluffen många gick på tog mångas liv indirekt. De som inte fick biverkningar, konsekvenser eller avled vaccinerades med placebo andra som kort efter vaccination insjuknade fick oregistrerade ämnen i lösningen. Åtskilliga har lurats samt deras anhöriga och bekanta med att de inte insjuknade på grund av vaccinet. Dessa anhöriga och bekanta fick samma lögn som judarna fick under andra världskriget om att de skulle duschas och avlusas tills de befann sig inne i kamrarna men då var det försent!
Gäller nog även de som uttrycker sig och vill ha 5 minuter i rampljuset. De som har diagnoser, mönster, störningar och tendenser är de som forskar i ämnena. Svårare behöver det inte vara. Tyvärr stämmer det i överlag oavsett förnekelser och dementeringar.
Mer intressant än floskler och plötsliga påfund som "vetenskaplig forskning" Sedan får de debattera, diskutera, argumentera och dissekera vad de vill. Can a biz tro.

3 kommentarer:

  1. Möjligheten till någon upprättelse är lika lätt som att dricka frätande syra och tro att man överlever oskadd! Om 50-70 år kommer sanningen fram vad som hände, händelseförlopp och reaktioner vilket medvetet folk kommer att skratta åt i delvis okunskap och med framtidens utmaningar sjukdomar, virus och diagnoser som de tvingas genomleva. De vita rockarna överlever allt när de har sina inbillningar i skolmedicinen. Framtidens utmaningar är retro men med eliminerad historia.

    SvaraRadera
  2. Enkla klargöranden utan förödmjukelser eller vanliga offerkoftan "kränkningar". Visst är det så att även om vi själva har den enda sanna medicinen har sjukhuspersonal makten genom koncerners kapital och det är väl något vi saknar i den utsträckning det hade varit nödvändigt när myndigheter gynnar sjukvårdsindustrin tillika läkemedelsindustrin har majoriteten befolkningen inget att sätta emot utan likt lämmeltåg av förvirrade massor offrar de sina liv för den genomskinliga och helruttna sjukvården! De "räddas" inte till livet utan sluga baktankar för att sedan bli offer för läkemedelsindustrins kemikalie bomber kallade "mediciner" många är de att ha genomskådat bluffen och avvikit från den. Många av dem lever än idag.

    SvaraRadera
  3. Holistisk vård är egentligen det mest elementära tyvärr är många kritiska till det holistiska men motsatsen när det gäller skolmedicinen. Man vet ju vad man väljer och det är det heltäckande inte symptom och punktbehandling. Gott det vore med en vegansk glass i denna värmebölja, man får väl se efter jobbet pust stånk stön.

    SvaraRadera