onsdag 21 juni 2023

Solsting? Näpp Jäpp Har Nog Fått En Knäpp

Fastän det är varmt, kvavt så det räcker och blir över har man inte riktigt fått solsting. Skönt när regnet rensar luften och det blir bättre om än några droppar.
Stod och sneglade i morse och kollade lite i den, fastnade för några artiklar
Priset var normalt, kan ju finnas intressant läsning som komplement till vad man redan vet. När jobbet är piss trist är det nyttigt att kunna läsa än att snåla.
Hade glömt 1 tom flaska på jobbet så det blev att köpa ny med kolhydrat, kan man ställa bort befintliga återanvända flaskan. Panta? Näpp, inte såna svindyra flaskor!
Behövde pärsallad kanske till midsommar trots att man jobbar. Blev även en Murgröna, räknas här som specerier. Sista kebabrullen de hade lika pris som baguette räkor vilket blev middag när man blev 1 timme och 45 minuter försenad pga idiot tider bussavgångar!!!😡
Tack och lov! Köpte man 2 drycker varav 1 satt som en smäck. Busseländet var som en annan jävla bastu gammal rishög! Värsta avfallet man åkt med hittills. Can a biz tro.

2 kommentarer:

  1. När arbetet inte erbjuder det minsta neurologisk stimulans tvingas man ordna med det personligen vilket man gjorde med medicinsk vetenskap tidningen. Antagligen har man blivit knäpp och med 27 år i det företaget var är och förblir det föga förvånande! Fysiskt betungande arbete med noll utvecklingsmöjligheter men man har 1 jobb att gå till som genererar någon gnutta grus.

    SvaraRadera
  2. Inget fel alls att förkovra sig ifall det nu skulle finnas sanningshalt i det annars känner ni till falsk information och påhittade "vetenskapliga" bevis. Handdesinfektion är bra motmedel mot oönskade bakterier och har flera användningsområden än bara som handdesinfektion! När värmen blir för övermäktig måste man ha dryck till hands helst vätskeersättning och hellre kapitallös än medvetslös!

    SvaraRadera