tisdag 6 juni 2023

Jobbat För Övrigt

Dock inte hela dagen när man var klar med allt före 16:00. Sedan ska man ta sig hem i någorlunda rimlig tid. I morse tog man några bilder man sällan får tid att inte ens ha tid att upptäcka annars.
När vackert är i ögonfallande vackert och
Något verkligen vackert! För att vara där.
Visst är det så vackert det kan bli.
Försökte ta så bra bilder som möjligt trots solen som sken vilket kan försämra bilder
Har sett det förrut aldrig orkat bry sig om att ta reda på vad som döljer sig bakom Normal. Kan bli någon dag det också.
Passade på att köpa 2 glassar av den sorten samt 2 av en absolut tidlös favorit
Även om det är som det är. Älskar choklad kakorna liksom glassen en klar favorit!
Höll på att ta den vilket hade blivit om man inte hittat den rätta. Kan vara något.
Dyra men det är ju nästan all glass. Halva priset gäller inte nu så nu är det överpris som vanligt. Alltid i den butiken.
Mycket möjligt inget man bryr sig när man knappt ser Tv alls, eller rättare sagt orkar efter hårda arbetsdagar när man har latoxar till sociopater och psykfall som medarbetare!
Jaha gäller det både e-handel OCH fysiska det hade man aldrig tid att kolla upp men det stämmer nog vad den egna erfarenheten gäller.

Liknar autoimmun sjukdom. Kul för alla människor som vistas i de kretsarna. Enligt somliga media man läst existerar inte pollen som allergi. Det går att förebygga och nästan helt få bort men det gäller att både veta och prova sig fram!
Det spelar ingen roll när den ändå är lite av en besvikelse men vad är inte det i dagsläget? Can a biz tro.

Lite fler bilder (Moto e6 play)
Så mycket folk den sjätte juni. Just där.

1 kommentar:

  1. Vackra bilder alla 11! Sällan man blir nöjd med glassen numera sedan många producenter blandat i sötningsmedel istället för socker så har de tappat konsistens och hållbarhet. Minns hur fantastiska glassarna var på 70 och 80 talet det var tider det!

    SvaraRadera